Naslovnica / Budi promotor – Popust za korisnike kartice

Budi promotor – Popust za korisnike kartice

 

Veteranska Kartica Popusta | Kreirana za uštede

Veteranska kartica popusta je specijalizirana kartica popusta, projekt kreiran od strane braniteljske zadruge za pripadnike i veterane oružanih postrojbi: “Hrvatske vojske, Policije, Obalne straže, Pravosudne policije, ZNG, HOS, HVO, hrvatske branitelje i članove uže obitelji”.

Što dobivate sa VKP Card-om?

Veteranskom Karticom Popusta kao član kod naših Partnera ostvarujete eksluzivne popuste kreirane samo za korisnike kartice i druge posebne pogodnosti na proizvode i usluge koji nisu na akciji.

BUDI PROMOTOR VETERANSKE KARTICE POPUSTA.

Da li možemo predložiti nove članove za popust?

BUDI PROMOTOR.  Za svakog novog člana koji ispuni Pristupnicu i uplati članarinu ostvarujete pravo na 10 bodova. Bodovi se skupljaju i prilikom plaćanja sljedeče članarine ista Vam se umanjuje za iznos skupljenih bodova. 1 bod vrijedi 1 kunu.

Da li možemo predložiti partnere za popuste?

BUDI PROMOTOR. Partnere za popust možete predložiti i dostaviti nam kontak podatke na info@veteranski-popusti.eu ili na  099 689 1676. Za svakog novog partnera sa kojim sklopimo ugovor ostvarujete pravo na 20 bodova. Bodovi se skupljaju i prilikom plaćanja sljedeče članarine ista Vam se umanjuje za iznos skupljenih bodova. 1 bod vrijedi 1 kunu.

POSTANI ČLAN: ONLINE PRISTUPNICA

TVRTKA NOSITELJ PROGRAMA I IZDAVATELJ KARTICE

Braniteljska socijalno-radna zadruga FILERGOS za usluge

VKP Card donosi stvarni popust za korisnike kartice, podržava tvrtke Partnere i pomaže u povećanju prodaje

www.veteranski-popusti.eu I https://www.facebook.com/veteranskipopusti/

Postanite član VKP Card-a!  I  Vaš VKP Tim