Četvrtak , ožujak 21 2019
Naslovnica / Istaknuti sadržaj / Dogvital – termomagnetska terapija za pse

Dogvital – termomagnetska terapija za pse

Odjevni predmet s termomagnetskomtrakom

*psi – sve pasmine

Dogvital je proizvod kojem je cilj povećati kvalitetu zdravlja pasa te usporiti proces starenja. Uz brojne dobrobiti za cijeli organizam Dogvital pruža netoksičan i prirodan načina liječenja, što je iznimno bitno posebice kod starijih psa.

Odjevni predmet s termomagnetskom trakom doprinosi tome da se psi bolje osjećaju, da budu u energetskoj ravnoteži! Preventivno djeluje te umanjuje intenzitet i učestalost bolova u kralježnici, bolova u nogama, utrnuća i raznih drugih problema povezanih sa slabijom cirkulacijom, poboljšava tetivne i energetske strukture koje sežu od pseće glave i vode sve do psećih nogu putem energetske stabilizacije.

Poboljšava lučenje “hormona sreće“ – endorfina, smanjuje psihološke probleme – fobije, strahove, depresije, povećava razinu serotonina, podiže prag tolerancije, vitalnost psa i pruža djelomičnu zaštitu od elektronskog smoga. Poboljšava cirkulaciju i rad unutarnjih organa te u zacjeljenju rana i ozljeda.

Pomaže uslijed bolova u nogama, kod pothlađivanja, utrnuća, pri očuvanju gustoće minerala u kostima. Poboljšava kvalitetu sna te smanjuju utjecaje nedostatka zemljinog prirodnog magnetskog polja.

Kralježnica je osnovni potporni organ. Zdravlje kralježnice ovisi o genetici, pasmini, načinu prehrane tj. kako je oblikovana i deformirana i na kraju o starosti psa.

Za sve korisnike Veteranske Kartice Popusta – Manakin – proizvođač spinevital majice odobrava:

 25% popusta na spinevital majicu – Vaš čuvar kralježnice

20% popusta dogvital termomagnetsku terapiju za pse.

Popust se odosi samo na redovnu cijenu bez nekog drugog popusta.

Više informacija o spinevital i dogvital pogledajte na www.manakin.hr

Proizvođač sustava Spinevital:

Manakin d.o.o.

Adresa: Radnička cesta 1a., Zagreb.

kontakt email: webshop@manakin.hr

Prodaja: 092 25 03 501

 WEBSHOP: www.manakin.hr

Da bi ste ostvarili popust za korisnike VKP kartice prilikom kupovine preko webshopa poslati kopiju VKP kartice na email webshop@manakin.hr kako bi Vam se odobrio popust.