FAQ

FAQ

Što je VKP?

VKP je kartica programa pogodnosti s kojom ste u mogućnosti ostvariti razne pogodnosti i dogovore popuste odnosno povoljniju kupovinu proizvoda i usluga kod naših partnera sa kojima je braniteljska socijalno-radna zadruga FILERGOS zaključila ugovor o poslovnoj suradnji.  Kartica nije sredstvo plaćanja.

Nositelj Programa sa VETERANSKOM KARTICOM  POPUSTA  je posrednik ponuda pogodnosti odnosno popusta kod partnera. Partneri su pružatelji usluga i proizvoda tako da nositelj programa ne odgovara za kvalitetu proizvoda i usluga koje nudi partner.

Tko može postat korisnikom kartice?

Korisnikom  Veteranske kartice popusta može postati Pripadnik Oružanih snaga Republike Hrvatske (Zbora narodne garde, Hrvatske vojske, ministarstva nadležnog za obranu, Policije, ministarstva nadležnog za unutarnje poslove i Hrvatskih obrambenih snaga), hrvatski branitelj, sudionik Domovinskog rata, članovi uže obitelji smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata sa prebivalištem u RH koji ispune pristupnicu za dobivanje kartice vjerodostojnim podacima.

Način i učestalost korištenja?

Naša  Kartica pogodnosti omogućuje korisniku –imatelju kartice neograničen broj korištenja kartice za kupovinu  proizvoda i usluga sa popustima i značajne uštede kod velikog broja naših partnera. Posebne uvjete prilikom svake kupnje ostvarujete kod svih partnera sa kojima je Nositelj programa zaključio ugovor o poslovnoj suradnji.

S obzirom da nema broja ograničenja u broju korištenja kartice što znači da korisnik može ostvarivati popuste i druge pogodnosti više puta kod istog partnera tijekom razdoblja koje je naznačeno na kartici.

Na koje razdoblje se izdaje kartica i ograničenja?

Sve kartice u sklopu programa pogodnosti “VKP“ vrijede za vremensko razdoblje navedeno na kartici i nemaju nikakvih ograničenja u svojoj upotrebi, korištenju za korisnika kartice čiji su podaci navedeni na kartici.

Gdje mogu vidjeti popis partnera? 

Popis prodajnih mjesta koji odobravaju popuste i drugie pogodnosti na njihove proizvode i usluge kao i sve druge akcije ili ograničenja, način dobivanja kartice i uplate članarine te cijena kartice, kao i informacije vezane za upotrebu kartice nalazi se na portalu www.veteranski-popusti.eu

Način registracije korisnika?

Način registracije korisnika VETERANSKE KARTICE POPUSTA :

  • popunjavanjem pristupnice
  • putem obrasca na internet stranici ili slanje ispunjenog obrasca poštom
  • Za članove obitelji potvrdu da je član obitelji i da živi u zajedničkom kućanstvu potvrđuje branitelj svojim potpisom. Kartica se može izdati bračnom partneru branitelja i djeci do 25 godina starosti.

Zašto se registrirati?

Zašto se registrirati:

  • pristup eksluzivnim popustima kod velikog broja partnera ( lista partnera na internet stranici)
  • posebne ponude za članove
  • karticu možeš koristiti cijelu godinu bez ograničenja u broju korištenja
  • popust se ostvaruje predočenjem kartice u trgovini ili online