Naslovnica / Naruči karticu
Veterans discount card

Naruči karticu

UVJETI ZA IZDAVANJE KARTICE I CIJENA?

Tko može postati korisnik VKP kartice? 

Serving Defence Members: Pripadnici hrvatske vojske, policije, pravosudne policije i ugovornog pričuvnika OS RH

Former Defence Members: Bivši pripadnici hrvatske vojske, policije, pravosudne policije, osobe sa statusom hrvatskog branitelja i pripadnici borbenog sektora Hrvatskog vijeća obrane (pripadnik HVO-a i policije HVO-a)

DODATNI ČLAN

Defence Family: Članovi uže obitelji osnovnog člana bračni/životni partneri i članovi uže obitelji smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata

CIJENA KARTICE

  • Godišnja kartica 70,00 kn
  • Četverogodišnja kartca 100,00 kn
  • Doživotna kartica 200,00 kn

AKCIJA 30% POPUSTA
Veteranska kartica popusta do 31. ožujka 2019. svim novoupisanim Osnovnim članovima odobrava 30% popusta na doživotnu članarinu za karticu ukoliko Pristupnicu pošalju putem na web stranice.

Popust na članarinu | uz Pristupnicu dostaviti dokument (presliku) iz kojeg je vidljiv status za ostvarivanje popusta:

  • Osobe s utvrđenim tjelesnim oštećenjem HRVI od najmanje 70% mogu ostvariti popust od 30% na iznos članarine.
  • Nezaposleni hrvatski branitelji mogu ostvariti popust od 30% na iznos članarine.
  • Članovi uže obitelji smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata, mogu ostvariti popust od 30% na iznos članarine.

KAKO NARUČIT KARTICU?

Postati korisnik – Veteranske kartice popusta je jednostavno. Pošalji Pristupnicu, priloži dokumenta o statusu, uplati članarinu i tvoja kartica stiže na kućnu adresu!

SLANJE PRISTUPNICE
 
ONLINE PUTEM: popuniti i poslati PRISTUPNICU online niže na stranici
PUTEM POŠTE: preuzmite i ispunite PRISTUPNICU i pošaljite poštom. Preuzmi Pristupnicu ovdje
PUTEM E-maila: preuzmite i ispunite PRISTUPNICU te pošaljite na e-mail: info@veteranski-popusti.eu. Preuzmi Pristupnicu ovdje

Za dobivanje Veteranske Kartice popusta Osnovni član treba imati status:

  • bivšeg ili sadašnjeg pripadnika Hrvatske vojske, Policije, Obalne straže, Pravosudne policije, HVO, status hrvatskog branitelja, ugovornog pričuvnika OS RH sa prebivalištem u RH

Dokaz o statusu – poslati fotokopiju ili fotografiju jednog dokumenta ili iskaznice o statusu (potvrda, uvjerenje, braniteljska iskaznica, vojna iskaznica i slično) prilikom slanja online pristupnice dodavanjem datoteke ili kao prilog uz pristupnicu prilikom slanja poštom ili putem e-maila.

Fotografiju dokumenta/iskaznice možee poslati i putem naše facebook stranice www.facebook.com/veteranskipopusti/ ili na Mob | WhatsApp | Viber : 099/6891 676

Uplata članarine: Nakon što zaprimimo Vašu Online Pristupnicu na Vašu e-mail adresu koju ste naveli u Pristupnici šaljemo sve potrebne podatke za uplatu članarine.

Članarinu možete platiti u pošti, Fini ili banci općom uplatnicom ili putem internet bankarstva na transakcijski račun izdavatelja kartice.

Rok isporuke: Rok isporuke kartice je do 20 radnih dana od dana primitka Pristupnice, dokumenta (kopije) iz kojeg je vidljiv status i novčane uplate članarine korisnika kartice/Kupca na bankovni račun braniteljske ZADRUGE FILERGOS.

Naruči karticu online

P R I S T U P N I C A

Osnovni član

U procesu izrade Kartice provjerava se udovoljavanje kriterijima za izdavanje. 

Nakon verifikacije udovoljavanja kriterijima za izdavanje, kartica se šalje na izradu i poštom dostavalja na adresu korisnika.

Izdavatelj kartice će na siguran način uništiti fotokopiju poslanog dokumenta ili iskaznice o statusu u roku 10 dana od dana zaprimanja pristupnice sa prilogom.

PODACI O KORISNIKU | OSNOVNI ČLAN

Polja označena sa * su obavezna

Ime *

Prezime *

Datum rođenja *

Karticu dostaviti na adresu (ulica i broj) *

Mjesto/Grad, poštanski broj *

Kontakt telefon *

Vaša e-pošta *

Status člana *

DOKAZ O STATUSU ČLANA | OSNOVNI ČLAN
Odaberi datoteku i prenesi: fotografiju dokumenta ili kopiju dokumenta ili iskaznice (potvrda, uvjerenje, braniteljska iskaznica i sl.) iz kojeg je vidljiv status.

Dodaj PRILOG Potvrda o statusu* Klikom na Pretraži... odaberi datoteku o statusu i prenesi.

ODABERI ROK VALJANOSTI KARTICE*
Godišnja karticaČetverogodišnja karticaDoživotna kartica

PLAĆANJE
Odaberi način uplate članarine za karticu *

Vaša poruka

Slanjem ovog E-maila potvrđujem da sam upoznat/a s pravima i obavezama člana sukladno Općim uvjetima članstva i da su svi navedeni podaci točni,te da iste dajem dobrovoljno.

Braniteljska socijalno-radna zadruga FILERGOS za usluge izdavatelj Veteranske kartice popusta se obvezuje da će s osobnim podacima s ove pristupnice postupati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka i Općoj Uredbi o zaštiti osobnih podataka (GDPR).

Podaci se prikupljaju u svrhu izdavanja Vetranske kartice popusta (skraćeno VKP Card) i mogućnosti kontaktiranja korisnika Kartice radi ostvarivanja prava i obveza sukladno Općim uvjetima članstva, pravilima programa pogodnosti objavljenim na internet stranici https://www.veteranski-popusti.eu/opci-uvjeti-clanstva/ i u svrhu obrade statističkih podataka.

Prihvaćanje uvjeta članstva