Nedjelja , ožujak 24 2019
Naslovnica / Najčešća pitanja

Najčešća pitanja

FAQ

Što je Veteranska Kartica popusta?

Veteranska kartica popusta je program pogodnosti za članove u kojem je uključen niz partnera (davatelja popusta) sa kojima je ZADRUGA FILERGOS sklopila ugovor o suradnji. Kartica članovima osigurava popuste na proizvode i usluge.

VKP Card okuplja mrežu Partnera koji će pružiti usluge po ugovorenim pogodnostima ciljanoj skupini korisnika Kartice i time unaprijediti poslovanje i suradnju sa stvarnim i potencijalnim kupcima.

Program omogućuje korisnicima Kartice popusta da prilikom svake kupnje proizvoda ili korištenja usluga partnera ostvaruju ugovorene popuste ili/i pogodnosti. Kartica nije sredstvo plaćanja.

 

Što dobivate sa VKP Card-om?

Veteranskom Karticom Popusta kao član kod naših Partnera ostvarujete eksluzivne popuste kreirane samo za korisnike kartice i druge posebne pogodnosti na proizvode i usluge koji nisu na akciji.

 

Tko može postati član/korisnik Kartice i ostvariti popust?

Osnovni član Pripadnik Oružanih snaga Republike Hrvatske (Zbora narodne garde, Hrvatske vojske, Policije, Hrvatskih obrambenih snaga), pripadnk HVO, Obalne straže, Pravosudne policije, hrvatski branitelj, sudionik Domovinskog rata, članovi uže obitelji smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata sa prebivalištem u RH.

Dodatni član članovi uže obitelji bračni/životni partneri osnovnog člana. Pravila programa na portalu www.veteranski-popusti.eu.

 

Kako postati član VKP Card-a?

Za dobivanje članske iskaznice VKP Card treba ispuniti Pristupnicu i uplatiti članarinu. Nakon zaprimanja Pristupnice i uplate članarine, kartica se šalje na izradu. Izrađene kartice dostavljaju se poštom na kućnu adresu člana. Podaci o računu za uplatu članarine nalaze se na portalu.

 

Na koje razdoblje se izdaje kartica i ograničenja?

Sve kartice u sklopu programa pogodnosti “VKP Card“ vrijede za vremensko razdoblje navedeno na kartici i nemaju nikakvih ograničenja u svojoj upotrebi, korištenju za korisnika kartice čiji su podaci navedeni na kartici.

 

Kako  naručit Veteransku Karticu Popusta?

  1. Preko interneta, popunjavanjem Pristupnice na portalu https://www.veteranski-popusti.eu/kartica-popusta/
  2. Popunjavanjem pristupnice koju možete pronaći kod označenih partnera i prodajnih predstavnika
  3. zatražite pristupnicu putem telefona TEL: 099/6891 676 ili na e-mail: info@veteranski-popusti.eu

/ispunjenu pristupnicu možete poslati poštom ili putem email-a/

 

Članarina za osnovnog  člana ?

Cijena kartice i rok važenja kartice

ČLANARINA

  • Doživotna: –   120,00 kn

Kako koristiti Karticu?

Korištenje Kartice je vrlo jednostavno. Sve što trebate je prije plaćanja ili zaključivanja računa na blagajni pokažete svoju karticu i ostvarite dogovoreni popust. Kartica je izdana na ime i nije prenosiva na druge osobe.

 

Tko odobrava popuste?

VKP Card okuplja mrežu Partnera pružatelja usluga trgovačka društava, obrti, zdravstvene ustanove i osobe slobodne profesije koji će pružiti usluge po posebnim pogodnostima našim članovima – korisnicima Kartice. VKP Card nije sredstvo plaćanja i niste vezani nikakvim ugovorom.

Gdje mogu vidjeti popis partnera? 

Popis prodajnih mjesta koji odobravaju popuste i drugie pogodnosti na njihove proizvode i usluge kao i sve druge akcije ili ograničenja, način dobivanja kartice i uplate članarine te cijena kartice, kao i informacije vezane za upotrebu kartice nalazi se na portalu www.veteranski-popusti.eu

 

Koliko puta se može iskoristiti popust kod jednog Partnera?

Popuste ostvarujete prilikom svake kupnje neovisno o broju dolazaka u periodu valjanosti Kartice. Popis partnera sa detaljnim opisom popusta dostupan je na portalu www.veteranski-popusti.eu.

Naša  Kartica pogodnosti omogućuje korisniku –imatelju kartice neograničen broj korištenja kartice za kupovinu  proizvoda i usluga sa popustima i značajne uštede kod velikog broja naših partnera. Posebne uvjete prilikom svake kupnje ostvarujete kod svih partnera sa kojima je Nositelj programa zaključio ugovor o poslovnoj suradnji.

S obzirom da nema broja ograničenja u broju korištenja kartice što znači da korisnik može ostvarivati popuste i druge pogodnosti više puta kod istog partnera tijekom razdoblja koje je naznačeno na kartici.

 

Što u slučaju izgubljene Kartice?

U slučaju gubitka kartice obavijestite nas putem kontakt forme ili na email: info@veteranski-popusti.eu ili putem SMS poruke na  099 689 1676. Ponovno izdavanje kartice za izgubljene ili oštećene kartice se naplaćuju po cijeni 50% na iznos  članarine.

 

Da li možemo predložiti nove članove za popust?

Naravno možete predložiti nove članove.

 

Da li možemo predložiti partnere za popuste?

Partnere za popust možete predložiti i dostaviti nam kontak podatke na info@veteranski-popusti.eu ili na  099 689 1676. Za svakog novog partnera sa kojim sklopimo ugovor ostvarujete pravo na 20 bodova. Bodovi se skupljaju i prilikom plaćanja sljedeče članarine ista Vam se umanjuje za iznos skupljenih bodova. 1 bod vrijedi 1 kunu.

 

Postani Partner

U osnovni model suradnje sa VETERANSKOM KARTICOM POPUSTA – Partner ulazi bez dodatnih troškova, sam određuje trajni popust za pojedine oblike plaćanja (kartica/gotovina) za fizičke osobe naše članove/korisnike, krajnje kupce proizvoda ili usluga. Kartica služi za identifikaciju članova i nije sredstvo plaćanja.

S obzirom da Vaša tvrtka ima proizvod/uslugu, s ciljem povećanja prodaje postani Partner reklamiraj se i privuci pažnju velikog broja naših korisnika. Kao tvrtka Partner naši članovi postaju Vaši kupci.

 

Kontakt

Ukoliko ste zainteresirani za Veteransku Karticu Popusta kao član ili suradnju kao Partner kontaktirajte nas na  099 689 1676, info@veteranski-popusti.eu ili putem web stranice www.veteranski-popusti.eu.

 

TVRTKA NOSITELJ PROGRAMA I IZDAVATELJ KARTICE

Braniteljska socijalno-radna zadruga FILERGOS za usluge

 

  VKP Card

donosi stvarni popust za korisnike kartice, podržava tvrtke Partnere i pomaže u povećanju prodaje

www.veteranski-popusti.eu I https://www.facebook.com/veteranskipopusti/

Postanite član VKP Card-a!  I  Vaš VKP Tim