Nedjelja , ožujak 24 2019
Naslovnica / Opći uvjeti oglašavanja

Opći uvjeti oglašavanja

 

Opći uvjeti oglašavanja na portalu veteranski-popusti.eu

Za sadržaj i istinitost podataka koje dostavi naručitelj za objavu na internetu putem oglasa, odgovornost snosi naručitelj.

Naručitelj oglasa jamči da su svi dostavljeni oglasni materijali njegovo vlasništvo, ili da ih ima pravo koristiti u oglasne svrhe.

Objava oglasa

ZADRUGA FILERGOS zadržava pravo neobjavljivanja oglasa u slučaju da oglas ne zadovoljava tehničke specifikacije.

ZADRUGA FILERGOS obustavit će bilo koju kampanju koju smatra neprihvatljivom, neprimjerenom ili protuzakonitom.

Oglasni prostor

Naručitelj oglasa jamči da na dostavljene materijale neće postavljati logotipe ili promotivne materijale trećih osoba. Zakupljeni prostor nije moguće ustupiti trećim osobama.

Oglašivači sami kreiraju svoj oglas na kojem predstavljaju svoju djelatnost, ponudu i usluge, kroz audio-vizualne i tekstualne sadržaje koji nisu u suprotnosti sa ovim općim uvjetima.

Reklamacije

Reklamacije na objavljeni oglas dostavljaju se isključivo u pisanom obliku putem pošte i to najkasnije u roku od tri dana od dana objave oglasa 

Ugovor o oglašavanju, zakupu oglasnog prostora na internet portalu

Ugovorom ugovorne strane  utvrđuju uvjete oglašavanja i zakupa oglasnog prostora portala, te prava i obveze koje proizlaze između pružatelja usluge kao vlasnika internet domene i korisnika usluge.

Plaćanje

Da bi oglas bio objavljen, potrebno je uplatiti iznos koji se odnosi na predmet oglašavanja. Iznos se uplaćuje sukladno ugovoru o oglašavanju. Ukoliko korisnik ne izvrši plačanje u roku, oglas će biti uklonjen sa stranice do uplate sredstava.

Popusti na oglašavanje
Ovisno o vremenskom periodu zakupa i njegovom obimu, namjeni (humanitarne i slične svrhe) dodatni popusti, bespaltni oglasi mogu se odobriti sukladno dogovoru s pružateljem usluge.

Pomoć i podrška

Kontakt informacije se nalaze na portalu.

Stupanje na snagu

ZADRUGA FILERGOS zadržava pravo promjene Općih uvjeta oglašavanja u bilo kojem trenutku.

Opći uvjeti oglašavanja stupaju na snagu danom njihove objave na portalu www.veteranski-popusti.eu, dana 26.01.2018.