Nedjelja , ožujak 24 2019
Naslovnica / Kupon / American shop Zagreb | Popust 10%
American shop

American shop Zagreb | Popust 10%

American shop je specijalizirana trgovina za vojnu, taktičku i opremu za vanjske aktivnosti (outdoor).

Uštedite sa Veteranskom karticom popusta prilikom svake kupnje

VKP Card 10% Off

veteranska kartica popusta

AMERICAN SHOP – Zagreb | Vrhunska oprema za sve | odobrava 10% popusta na cjelokupni asortiman za sve korisnike Veteranske kartice popusta.

Za ostvarivanje popusta u maloprodaji potrebno je predočiti važeću iskaznicu VKP Card i osobnu iskaznicu.

Web Shop
Za ostvarivanje online popusta potrebno je nakon registracije na internet trgovini https://americanshop.hr poslati zahtjev i fotokopije dokumenta kojime se potvrđuje status na email adresu: info@americanshop.hr
U slučajevima kada Partner ima aktivne druge prodajno promotivne akcije uz koje se odobrava popust, članovi VKP Card-a ostvaruju pravo na onu opciju koja im je cjenovno povoljnija.

Veteranska kartica popusta | Kreirana za uštede!

Ponuda

American shop je prva trgovina vojne opreme u Hrvatskoj. Danas se American shop maloprodaja nalazi u Ozaljskoj ulici 112, Zagreb. (na križanju Selske i Ozaljske ulice …ili 1 tramvajska stanica od remize prema centru). Za sve informacije i detalje potražite web adresu  www.americanshop.hr.

Svi proizvodi su originalni i u upotrebi profesionalnih vojnih, specijalnih i policijskih postrojbi Američke vojske.

U ponudi je i velik izbor vrhunske opreme za sve vrste rekreativnih aktivnosti u prirodi, od Airsofta do rekreativnog planinarenja.

Profesionalna, udobna, čvrsta, izdržljiva odjeća i oprema, namjenjena za sve situacije, od bojišta do gradskih ulica, od obavljanja svakodnevnih poslova do sportskih aktivnosti.

Program podrške

American shop program podrške

American shop provodi i program podrške osiguravajući trajni popust od 10% u koji su uključeni Policija, Vatrogasci, Oružane Snage, Gorska služba spašavanja, djelatnici nacionalnih parkova, civilne zaštite i članovi VKP CARD kluba. Više informacija na: https://americanshop.hr/hr/content/11-program-podrske

Maloprodaja

Ozaljska ulica 112, 10000 Zagreb

RADNO VRIJEME
Ponedjeljak – Petak: 09:00 – 19:00
Subotom: 09:00 – 14:00

Kontakt

AMERICAN SHOP