Nedjelja , ožujak 24 2019
centar drugo mišljenje

Centar Drugo mišljenje

O PARTNERU

Centar Drugo mišljenje djeluje od 2015. u Zagrebu, Pavla Hatza 12 ( Zeleni val) a 2016. dobili smo i pokroviteljstvo Skupštine grada Zagreba za naš projekt zbog promicanja prevencije u očuvanju zdravlja ali i dodatnih načina rješavanja tegoba nastalih pri raznim bolestima.

Ovdje osobito ističemo blagotvorno djelovanje kod slijedećih problema: alergije, povišene masnoće, povišeni krvni tlak, diabetes, tretmane detoksikacije i masne jetre, gastritisa, reuma, kožnih problema, oporavka imuniteta, pa sve do teških oboljenja gdje imamo vrlo kvalitetne nadopune klasičnim terapijama.

Uštedite sa Veteranskom Karticom Popusta

POPUST ZA ČLANOVE

FITOTERAPIJSKA SAVJETOVANJA

Za sad održavamo besplatna Fitoterapijska savjetovanja svakog radnog utorka i četvrtka od 16.00 do 20.00 sati. za članove naše udruge ali i za sve koji imaju VKP Card. Nije potrebno rezervirati termin, slobodno dođite u navedeno vrijeme.

Prilikom savjetovanja potrebno je pokazati vašu Veteransku Karticu Popusta temeljem koje ćemo vas upisati u našu evidenciju kako bi ste mogli ostvarivati sve pogodnosti koje smo za vas pripremili.

PROIZVODI TVRTKE MATIČNJAK

A uz besplatno Fitoterapeutsko savjetovanje u centru Drugo mišljenje kao naši članovi trenutno imate povlaštene cijene za proizvode tvrtke Matičnjak sativa d.o.o. ali i svih drugih naših partnera koje ćemo imati u budućnosti. Moguće je i plaćanje karticama.

biopotentUskoro prizvode će te moći nabaviti uz popust i na stranicama Biopotent Internet dućan (webshop) na www.biopotent.hr.

Centar drugo mišljenje – Proizvodi tvrtke Matičnjak sativa

Matičnjak, poznati brend u području proizvodnje hladno prešanih ulja i ostalih dodataka prehrani.

Zdravo, svježe, domaće

PROIZVODI

KONTAKT

Drugo mišljenje potražite na lokacija koja je na svega nekoliko minuta pješačenja od tramvajskih stanica u Branimirovoj i Draškovićevoj (Sharaton), a u blizini su, uz klasični gradski parking, i dvije garaže – Petrinjksa i Branimir centar.

DRUGO MIŠLJENJE

Pavla Hatza 12, 10000 Zagreb
Hrvatska, EU

Novosti vezane za centar Drugo mišljenje možete pratiti i na našoj stranici www.drugomisljenje.com ili na FaceBook stranici  Centar Drugo mišljenje

Gdje smo?