Naslovnica / Partneri / ljekarne / Ljekarne PABLO | ljekarna za mene

Ljekarne PABLO | ljekarna za mene

U korak s vremenom Ljekarne Pablo

LJEKARNE PABLO |  uštedite 10% sa VKP Card-om

Zdravstvena ustanova za ljekarničku djelatnost, Ljekarne Pablo  www.ljekarna-pablo.hr

Z.U. Ljekarna PABLO | Sa Veteranskom Karticom Popusta – ostvarite – 10% popusta prilikom svake kupnje u svim ljekarnama Pablo.

Popust ne vrijedi za lijekove na listi HZZO, medicinska pomagala na listi HZZO, doplate, participacije i sudjelovanja, na već snižene ili akcijske cijene.

O Partneru

Ljekarne Pablo osnovao je Jadran galenski laboratorij 1999. godine kao Ustanovu za ljekarničku djelatnost

Pablo ljekarne prepoznatljivi su lanac kojeg čine 34 ljekarne smještene diljem Hrvatske. Nastojimo biti tamo gdje ste vi – tamo gdje smo najpotrebniji!

Danas u Pablo ljekarnama možete pronaći širok spektar proizvoda i usluga: izdajemo lijekove na recept uz stručno savjetovanje o primjeni, interakcijama i mogućim nuspojavama, izdajemo ortopedska pomagala na doznake, naručujemo uvozne lijekove, nudimo široku ponudu vitaminsko-mineralnih, biljnih, homeopatskih i pripravaka na bazi meda, kozmetike i dermokozmetike, dječje kozmetike, široku paletu proizvoda za njegu kose i vlasišta, proizvode za sve vrste leća, proizvode za oralnu higijenu, medicinska pomagala za kućnu uporabu (tlakomjeri, inhalatori, aparati za mjerenje šećera u krvi i dr.), medicinsku odjeću, ortopedsku obuću, proizvode iz dječjeg programa kao i razne proizvode za njegu. Razvijajući se u korak s vremenom i brinući o zdravlju svojih kupaca, specijalizirali smo se i za brojne jedinstvene zdravstvene usluge poput izrade ortopedskih uložaka po mjeri za djecu i odrasle (otisak u pjeni) ili Genos DNA testove.

Zatražite savjet

ljekarna pablo

Imate li pitanje ili trebate savjet? Naši će vam iskusni stručnjaci rado biti od pomoći.

Zatražite savjet http://ljekarna-pablo.hr/savjetovaliste/zatrazite-savjet/

Ljekarne Pablo

Pronađite ljekarnu Pablo

Pronađite vama najbližu Pablo ljekarnu http://ljekarna-pablo.hr/ljekarne/pronadite-ljekarnu/

 

 

 Popis ljekarni: http://ljekarna-pablo.hr/ljekarne/popis-ljekarni/

Kontakt

Foto: http://ljekarna-pablo.hr/