Nedjelja , ožujak 24 2019

LUNA HOTEL d.o.o.

VODEĆI HOTEL U REGIJI

LUNA HOTEL **** je smješten u poznatom ribarskom selu Jakišnica na otoku Pagu.

LUNA Hotel je izgrađen 2008. godine a prostire se na čak 10 tisuća četvornih metara unutrašnjeg prostora i 15 tisuća četvornih metara vanjskog prostora, što ga po izgrađenosti i sadržajima svrstava među vodećim hotelom u regiji. Hotel svojim gostima nudi luksuzno opremljenih 96 soba sa pogledom na more i na park visoke izrazitog komfora: najmanja soba hotela ima površinu od 30 m2 dok najveća soba ima površinu od 60 m2 (ne računajući terasu). Gosti hotela imaju na raspolaganju vanjski hotelski parking i garažu.

UŠTEDITE SA VETERANSKOM KARTICOM POPUSTA

20% Off

veteranska kartica popusta

LUNA HOTEL – Jakišnica na otoku Pagu | vodeći hotel u regiji |  20% popusta na standard cjenik objavljen na našim web stranicama za sve korisnike Veteranske kartice popusta.

NAPOMENA:

Popusti vrijede isključivo na redovne objavljene cijene Partnera na webstranicama društva www.lunaislandhotel.com, te se isti ne mogu zbrajati s drugim eventualnim popustima i akcijama koji su u tijeku na usluge Partnera. Korisnici VKP popusta moraju nam se javiti pismeno na mail: sales@luna-hotel.hr , naznačiti da su korisnici kartice, nakon čega im mi pismenim putem šaljemo našu ponudu sa uračunatim popustom.

LUNA HOTEL d.o.o.

Jakišnica b.b. | 53294 Lun | Sales +385 53 654 732 | Fax. +385 53 654 754

email: sales@luna-hotel.hr

web: http://lunaislandhotel.com/

Facebook siget

twitter: https://twitter.com/LunaIslandHotel

instagram: https://www.instagram.com/lunaislandhotel/