ORIENT SHOP

Orijent shop

Uštedite sa veteranskom karticom popusta

Orijent shop – trgovina začina, čajeva, kave i orijentalnih delicija za sve članove/korisnike Veteranske Kartice Popusta odobrava:

10% popusta na cijeli asortiman

O partneru Orijent shop

Orijent shop – dućan jedinstvenog koncepta specijaliziran za prodaju začina, začinskih mješavina, čajeva, kave, ljekovitih pasti te najfinijih turskih slastica i ostalih orijentalnih delicija.

Uređen po uzoru na arapske sukove (tržnice) u gradovima Bliskog istoka i sjeverne Afrike, dućan odiše  egzotikom i nudi neponovljivi orijentalni doživljaj.

orijent shop

Začini

Začini se dobavljaju iz njihovih zemalja podrijetla i u ponudi je preko 180 različitih vrsta začina i začinskih mješavina. Također imamo i gourmet soli kao što su havajska crvena i crna sol, perzijska plava sol, sol, kalahari, dimljena sol, pommes frites sol, razne curry paste, harissa pastu itd……također treba napomenuti kako vodimo računa o kontroliranom podrijetlu svakog začina.

Kroz svoju ponudu nudimo različite ljekovite paste iz Turske kao što je GINSENG pasta, ANDIZ KOKLU sa omanom koje ekskluzivno dobavljamo i prodajemo u Republici Hrvatskoj.

Čajevi

Čajevi stižu iz najkvalitetnijih tvornica čajeva, kako europskih, kineskih tako i turskih te u svojoj širokoj ponudi nudimo: zeleni, bijeli, crni, rooibos, voćni čaj te biljne i voćne mješavine nevjerojatnog okusa i mirisa. Mješavine ljekovitog bilja kao detox čaj, stomak čaj, za smirenje, kolesterol.

Proizvodi

Prodajemo proizvode poznate tvrtke DORALIFE iz Istanbula čiji su proizvodi napravljeni iz prirodnih sastojaka, na bazi meda, začina i ljekovitog bilja,  a ističemo nar pastu, đumbir pastu, komorač pastu, tikvica pastu, sirup od rogača (protiv kašlja), ulje crnog kima (za imunitet i protiv alergija) i ocat od nara koje svakodnevno dokazano poboljšavaju zdravlje na potpuno prirodan i siguran način.

Distributeri smo brenda MESIR MACCUN, prirodne paste napravljene od 41 vrste začina i ljekovitog bilja – MESIR pasta iz Manise.

Više informacija o trgovini i ponudi proizvoda na:

Maloprodaja Arena Centar Zagreb

Trgovina ORIJENT SHOP  na tržnici DOLAC, Dolac 9, Zagreb.

Radno vrijeme: pon – subota:  08,30 – 15,30 h

nedjelja: 09,00 – 13,00

Web: http://www.orijent-shop.com/

E-mail: info@orijentshop.com

 

DETALJNIJE O ZAČINIMA MOŽETE ČITATI NA NAŠEM BLOGU: http://spicepicableme.com/