Nedjelja , ožujak 24 2019
Naslovnica / Partneri | Veteranska Kartica Popusta / građevina dom i vrt / POLIKARBONATI d.o.o. Polikarbonatne ploče (Lexan)

POLIKARBONATI d.o.o. Polikarbonatne ploče (Lexan)

O PARTNERU

POLIKARBONATI  – tvrtka za uvoz, distribuciju i ugradnju polikarbonatnih ploča.

Sve o ponudi i proizvodima (Polikarbonatne ploče) za nadstrešnice, zimske vrtove, plastenike, fasade ili pregradivanje ureda ili neku drugu namjenu pogledajte na webstranici društva www.polikarbonati.hr.

Tvrtka Polikarbonati posluje od 1998. godine. Jedini je zastupnik Lexan proizvoda za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu. U svom prodajnom programu drži sve vrste Lexan ploča i dodatne opreme potrebne za montažu kao što su završni profili, spojni profili, protuprašne trake, vijci, gume.

Po potrebi sa našim ugovorenim tvrtkama vršimo i montažu ploča, te izradu podkonstrukcije. S obzirom na specijaliziranost prodaje samo ovog programa u našim prostorijama možete od djelatnika dobiti i sve stručne savjete za ugradnju, kao i prijedloge kako riješiti problem.

Sve ploče koje se prodaju u našoj tvrtki su obostrano UV zaštićene. Dodatna garancija kvalitete Lexana je i to što firma GE PLASTIC sama proizvodi i granulat iz kojeg izrađuje Lexan ploče.

Sjedište naše tvrtke, kao i skladište je u centru Zagreba, sa vlastitim parkiralištem i mogućnošću dolaska na utovar bilo koje vrste teretnog vozila. Adresa našeg poslovnog centra je: Donje Svetice 40, Zagreb

UŠTEDITE SA VETERANSKOM KARTICOM POPUSTA PRILIKOM SVAKE KUPNJE

VKP Card

veteranska kartica popusta

POLIKARBONATI – tvrtka za uvoz, distribuciju i ugradnju polikarbonatnih ploča za sve korisnike Veteranske Kartice Popusta odobrava:

  • 10% popusta naiznose do 7500 kn
  • 12% popusta na iznose iznad 7500 kn
Popusti vrijede isključivo na redovne objavljene cijene Partnera na webstarnicama društva www.polikarbonati.hr, te se isti ne mogu zbrajati s drugim eventualnim popustima I akcijama koji su u tijeku na usluge Partnera.

MALOPRODAJA

POLIKARBONATI – skladište i prodaja

KARTA

[wpsl_map id=”2093″ width=”500″ height=”350″ zoom=”5″ map_type=”roadmap”

map_type_control=”true” map_style=”default” street_view=”false”

scrollwheel=”true” control_position=”left”]