Naslovnica / Partneri | Veteranska Kartica Popusta / medicinske usluge / Privatna praksa fizikalne terapije Jadranka Brozd

Privatna praksa fizikalne terapije Jadranka Brozd

Privatna praksa fizikalne terapije Jadranka Brozd

Za sve članove/korisnike Veteranske Kartice popusta Privatna praksa fizikalne terapije Jadranka Brozd odobrava:

  • 20% popusta na sve usluge.

Popusti vrijede isključivo na redovne objavljene cijene Partnera na web starnicama društva, te se isti ne mogu zbrajati s drugim eventualnim popustima i akcijama.

Kontakt informacije:

Privatna praksa fizikalne terapije Jadranka Brozd

Ulica Frana Folnegovića 1c, 10000 Zagreb

Email: info@jadrankabrozd.hr

Tel: +385 (0) 1 3668 098 // +385 (0) 99 2120 052

Web: www.jadrankabrozd.hr

O Partneru

Privatna praksa fizikalne terapije Jadranka Brozd prva je takva Terapija u RH koja od 1994. godine postojano i uspješno razvija svoju terapijsku i edukativnu djelatnost. Jedinstvenost fizikalne terapije JB počiva na vrhunskoj usluzi fizoterapijske procjene koja je temelj za preporuku i provedbu individualiziranog plana tretmana kojega provode certificirani terapeuti kroz različite specijalizirane hands-on manualne tretmane ili primjene najsofisticiranijih elektroterapijskih procedura. Cilj specijaliziranih tretmana je svakom klijentu kroz stručnu fizioterapijsku procjenu detektirati uzrok problema, te ga u aktivnom partnerstvu specijaliziranih terapeuta i uključenog klijenta u što kraćem vremenu otkloniti – čime se posredno utječe na smanjenje boli i poboljšanu funkcionalnost pokretljivosti tijela.  Djelovanje i usluge JB tretmana odlikuje cjeloviti i transdisciplinarni pristup klijentu uz edukaciju za što učinkovitije zadržavanje postignutog rezultata terapije.

Fizioterapijska procjena posture

Cjeloviti pregled zglobova ekstremiteta, mišića i ligamenta, oblik i funkcije kralježnice i provedba ortopedskih i neuroloških ili osteopatske testova. Temelj procjene stanja tijela i plana terapije.

Specijalne manualne tehnike

Individualno prilagođene manualne tehnike, od kojih se najviše ističu osteopatija i miofascijalna metoda opuštanja kao i masaže – totalne i parcijalne.

Rehabilitacije pareze n.facialisa

Jedinstven i učinkovit pristup tretmanu oštećenja ličnog živca i kod zategnutosti i tikova.

Aparaturni programi

a)TR Terapija – Aparaturna ciljana radiofrekventna terapija mišićnog tkiva pogodna za bolna stanja, oštećenja koštano-mišićnog sustava i ozljede.

b)BEMER terapija – Aparaturna fizikalna terapija krvnih žila koje utječu na mikrocirukulaciju i oštećenosti tkiva. Pogodno za dijabetičare te alergije, artritis, upale živca, otekline, rane, prijelome, probleme s cirkulacijom i spavanjem i dr.

Biofeedback metoda  – mjeri parametre kao što su napetost mišića, krvni tlak, temperatura, puls. Biofeedbackom je moguće naučiti kontrolirati autonomnu tjelesnu aktivnost. Koristi se za smanjenje simptoma stresa, kod povećanog krvnog tlaka, kronične boli, glavobolja. Relaksacija koju ova metoda omogućava također djeluje i na raspoloženje, pa je preporučena za stanja anksioznosti, depresivnosti i slabe kontrole emocija.

Tretmani ožiljka tkiva – rehabilitacija tkiva i posljedica operativnih zahvata i trauma

Tretmani za inkontinenciju  – Primjena vježbi za jačanje i uspostavu funkcije mišića zdjeličnog dna. Vježbe su prilagođene funkcionalnom statusu mišića zdjeličnog dna.