Nedjelja , ožujak 24 2019
Naslovnica / Partneri | Veteranska Kartica Popusta / medicinske usluge / Privatna stomatološka ordinacija Ivica Stipetić dr.stom

Privatna stomatološka ordinacija Ivica Stipetić dr.stom

UŠTEDITE SA VETERANSKOM KARTICOM POPUSTA

veteranska kartica popusta

Privatna stomatološka ordinacija Ivica Stipetić dr.stom. koja se nalazi u strogom centru Zagreba, na Trgu kralja Tomislava 5, korisnicima Veteranske Kartice Popusta odobrava popust:

  • 100% popusta na prvi pregled
  • 100% popusta na konzultacije
  • 15% popusta na sve usluge

Prilikom korištenja usluge Korisnik se identificira Karticom.

USLUGE PARTNERA

Posjetite www.drstipetic.com i saznajte više informacija o uslugama ordinacije dr.Stipetić među kojima su:  Protetika, Dječja i preventivna stomatologija, Parodontologija, Ozonoterapija, Implantologija i kirurgija, Estetska i konzervativna stomatologija, Dentalna higijena i profilaksa, Radiologija i Rejuvenantna terapija.

Radiologija

RVG i OPTG

Digitalna Radioviziografija i digitalni Ortopantomogram (za razliku od klasičnog rendgenskog snimanja zubi, koje uz velike doze zračenja iziskuje i čekanje na razvijanje filma) koriste digitalnu tehnologiju

Dentalna higijena i profilaksa

Danas četkica i zubna pasta nisu dovoljna sredstva u održavanju zdravlja zuba. Naša ordinacija njeguje individualni pristup edukaciji svakog pacijenta, počevši od načina prehrane, stila života pa do higijene usne šupljine.

Estetska i konzervativna stomatologija

Profesionalno izbjeljivanje BEYOND lampom
Beyond akcelerator za izbjeljivanje zubi najbolji je izbor za brzo i učinkovito postizanje blještavog osmijeha.

Implantologija i kirurgija

Implantološki pristup rješavanju protetskih problema djelomične ili potpune bezubosti poboljšava kvalitetu života, a terapija ozonom nakon vađenja zuba ubrzava procese cijeljenja i smanjuje učestalost i intenzitet postoperativnih bolova.

Ozonoterapija

Iako je ozon, kao elementarni plin atmosfere, dobro poznat još iz vremena Starih Grka, s njegovom se primjenom u terapijske svrhe započelo tek nedavno.

Parodontologija

Zdrave desni su svjetlo ružičaste boje, i imaju površinski izgled kao kora od naranče. Bolesne desni su manje ili više crvene i krvare na dodir ili čak spontano. Parodontalna oboljenja počinju upalom desni, krvarenjem, povlačenjem zubnog mesa, javlja se gnoj i završava gubitkom potporne kosti čeljusti. Propadanje potpornog tkiva zuba česta je bolest današnjice. Upalno tkivo koje nastaje oko zuba u konačnici rezultira gubitkom zuba.

Dječja i preventivna stomatologija

Ozonoterapija

Korištenjem ozonoterapije našim najmlađim pacijentima omogućujemo bezbolan i opušten posjet

Fluoridacija
Znanstveno je dokazano da je fluor vrlo koristan za razvoj dječjih zubi i za pojačanu zaštitu od karijesa kod djece i odraslih.
Pečaćenje fisura
Zalijevanje ili pečaćenje fisura je zahvat za zaštitu dječjih zubi.

Protetika

Dugogodišnje intenzivno bavljenje mobilnom i fiksnom protetikom i pri tome stečeno bogato radno iskustvo uz neizbježnu suradnju sa vrhunskim zubotehničkim laboratorijima, omogučili su nam korištenje najnovijih i najkvalitetnijih certificiranih materijala (npr. bezmetalna keramika – cirkon-oksid).

Rejuvenantna terapija

(PRP terapija pomlađivanja matičnim stanicama)

KONTAKT

Stomatološka ordinacija dr. Ivica Stipetić

Termini za naručivanje: http://drstipetic.com/hr/termini/

Savjeti i pitanja: http://drstipetic.com/hr/savjeti-i-pitanja/

Smještaj: Ukoliko imate potrebu, u mogućnosti smo Vam ponuditi smještaj u našem apartmanu predviđenom za pacijente ili u bilo kojem hotelu u blizini ordinacije. Dovoljno je kontaktirati nas telefonom ili poslati e-mail, a za ostalo ćemo se mi pobrinuti.