Terrapromo proizvodi za zdravlje

PROVJERENO, KVALITETNO, PRIRODNO!

Terrapromo d.o.o. je tvrtka iz Osijeka koja se bavi proizvodnjom, promocijom i plasmanom proizvoda za zdravlje na prirodnoj bazi kao što su dodaci prehrani, ortoze i steznici te razne kreme i balzame za bolove i njegu tijela.

Tvrtka je kreirala svoju proizvodnu liniju proizvoda Oxygen Optimal sa terapeutskim učinkom na bazi revolucionarnog vlakna Celliant koji klinički dokazano popravlja cirkulaciju, povećava volumen kisika u krvi i potkožnim tkivima do 29% i regulira tjelesnu temperaturu.

Terrapromo internet stranica http://terrapromo.eu/

Uštedite sa Veteranskom karticom popusta

VKP Card 10% Off

veteranska kartica popusta

Terrapromo d.o.o., Osijek | PROVJERENO, KVALITETNO, PRIRODNO! | odobrava 10% popusta na svoje proizvode prilikom svake kupnje za korisnike Veteranske kartice popusta.

Popusti se odnose isključivo na kupovinu u Prodavaonici ili putem telefona iz cijele Hrvatske pozivom na broj

  • tel: +385 (31) 350 330
  • Mob 1: 091 3355018  
  • Mob2: 098 9690271
U slučajevima kada Partner ima aktivne druge prodajno promotivne akcije uz koje se odobrava popust, članovi VKP Card-a ostvaruju pravo na onu opciju koja im je cjenovno povoljnija. Popusti se ne zbrajaju.

Kod narudžbe telefonom naglasite da ste korisnik VKP Kartice. U trgovini pokažite svoju VKP Karticu prije zaključenja računa.

Sve proizvode tvrke terapromo pogledajte na internet stranici http://terrapromo.eu/

PREDSTAVLJANJE TERRAPROMO TVRTKE I OXYGEN OPTIMAL LINIJE

Terrapromo d.o.o. je tvrtka iz Osijeka koja se bavi proizvodnjom, promocijom i plasmanom proizvoda za zdravlje na prirodnoj bazi. Kreirali smo svoju proizvodnu liniju proizvoda Oxygen Optimal sa terapeutskim učinkom na bazi revolucionarnog vlakna Celliant koji klinički dokazano popravlja cirkulaciju, povećava volumen kisika u krvi i potkožnim tkivima do 29% i regulira tjelesnu temperaturu. Rezultat toga je da se ubrzava oporavak od ozljeda i operacija, kao i proces zarastanja ranica, usporava se razvoj dijabetičkog stopala, no isto tako pomaže i kod smanjivanja boli. U Oxygen Optimal liniju spadaju: navlake za madrace koje osim primarnog terapeutskog učinka Cellianta, zbog povećanog volumena kisika i bolje prokrvljenosti smanjuje se mogućnost stvaranja dekubitalnih ranica, anatomskog jastuka sa navlakom od Cellianta i srebra te 3D mreže koja jastuku daje prozračnost, čarape od pamuka ili merino vune sa 100% vlaknom Cellianta koje su namijenjene dijabetičarima, reumatičarima i osobama koje pate od loše periferne cirkulacije, kao i terapijske papuče Oxygen Optimal koje u tabanici imaju umetnutu terapiju Celliantom, pamučnim rukavicama sa Celliantom koje za osobe koje pate od artritisa, reume, dermatitisa ili psorijaze na šakama; pojasom za leđa i kukove s punjenjem od 100% Cellianta koji kroz već jako kratko vrijeme olakšava bolove i pruža lakšu pokretljivost bez potrebe za uzimanjem analgetika, terapijskim/antidekubitalnim jastučićem za invalidska kolica, vratnim jastučićem sa terapijom od Cellianta i dr. Osim Oxygen Optimal linije tu su i dodaci prehrani u tekućem obliku, obzirom na superiornost tekućine u odnosu na tablete i prah. Koji podliježu najvišim standardima kvalitete.

Oxygen optimal proizvodi su usklađeni s Direktivom za medicinske proizvode MDD 93/42/EEZ, Oeko-TexStandardom, te Zakonom o medicinskim proizvodima (NN 76/13).

S ponosom možemo reći da su proizvodi Oxygen Optimal jedinstveni po kvaliteti u ovom dijelu Europe, što dokazuju i deseci tisuća naših zadovoljnih korisnika diljem Hrvatske i šire.

Kontakt

Terrapromo d.o.o. – Osijek

  • Adresa: J.J. Strossmayera 168, 31000 Osijek

  Kontaktirajte nas:

Oxygen optimal liniji proizvoda

Više informacija o Oxygen optimal liniji proizvoda http://www.veteranski-popusti.eu/blog/oxygen-optimal-linija-proizvoda/