Nedjelja , ožujak 24 2019
vrtni centar flora

Vrtni centar Flora

 Vrtni centar Flora

Posjetite facebook vrtnog centra Flora Facebook sigeti saznajte sve informacije o ponudi vrtnog centra. Flora je veliki centar za cijelu obitelj. Florina je ponuda prilagođena svima, a u ponudi se ističe veliki izbor sobnog i vanjskog bilja, sjemenja, lukovica, teglica i vaza, brojnih dekoracija i zanimljivih prijedloga za ljepši interijer i eksterijer!

Uštedite sa Veteranskom karticom popusta prilikom svake kupnje

Vrtni centar Flora prostrano je mjesto novih ideja, na kojem možete pronaći sve što Vam je potrebno za uzgoj i zaštitu bilja, uz stručne savjete iskusnog tima.

veteranska kartica popusta

Flora – Vrtni centar – Zagreb | Centar za cijelu obitelj | odobrava 20% popusta za sve korisnike Veteranske kartice popusta na sve proizvode u Vrtnom centru Flora
NAPOMENA:

Popusti vrijede isključivo na redovne cijene te se isti ne mogu zbrajati s drugim eventualnim popustima i akcijama koji su u tijeku na usluge Partnera.

Popust ne vrijedi za proizvode zaštite bilja i proizvode tvrtke Petrokemija.

Ako ste u Zagrebu, svakako posjetite Vrtni Centar Flora.

O Partneru

Imate li mali balkonski vrt ili veliki voćnjak, povrtnjak ili vinograd – Florina je ponuda prilagođena svima, a u ponudi se ističe veliki izbor sobnog i vanjskog bilja, sjemenja, lukovica, teglica i vaza, brojnih dekoracija i zanimljivih prijedloga za ljepši interijer i eksterijer!

Flora je veliki centar za cijelu obitelj. Povesti svoje klince i klinceze u vrtni centar možda zvuči čudno, no Flora nije običan vrtni centar, već mjesto na kojem svatko može pronaći ono što ga uveseljava! U ponudi su brojne igračke i kreativan dječji asortiman koji će zabaviti i oduševiti najmlađe.
Također, ne zaboravite na svoje ljubimce! U kompleksu centra nalazi se i ZOO City Outlet u kojem možete pronaći sve što treba Vašem kućnom ljubimcu.

Jedan od najvećih vrtnih centara u našoj regiji samo je nekoliko minuta udaljen od Vas! Vrtni centar Flora nalazi se na frekventnoj i lako dostupnoj lokaciji na Slavonskoj aveniji (Žitnjak), a za sve naše posjetitelje osigurali smo besplatan parking.

Kontakt

Flora – Vrtni centar

 

Galerija