Naslovnica / Postani partner

Postani partner

Spread the love

VETERANSKA KARTICA POPUSTA – VKP Card
specijalizirana kartica popusta za
hrvatske branitelje i članove uže obitelji

 

Postani Partner: Nema naknade za uključenje, ponudite popust za ciljanu populaciju.

Model suradnje se temelji na promociji Vašeg proizvoda/usluge na portalu www.veteranski-popusti.eu.

Kao tvrtka Partner Vaše objavljivanje ponude na portalu je bez naknade. Kartica služi za identifikaciju članova i nije sredstvo plaćanja. Partneri imaju mogućnost ugovaranja dodatnih modela suradnje Premium Partner i Sales Partner.

 S obzirom da Vaša tvrtka ima proizvod/uslugu, s ciljem povećanja prodaje postani Partner reklamiraj se i privuci pažnju velikog broja naših korisnika. Kao tvrtka Partner naši članovi postaju Vaši kupci.

Ako želite Vaš prodajni asortiman ili neki  proizvod/uslugu ponuditi ciljanoj skupini korisnika VKP Card, javite nam se, predložite termin za sastanak, pošaljite upit na info@veteranski-popusti.eu  ili putem telefona  099 689 1676.

OSNOVNI MODEL
U osnovni model suradnje partner ulazi besplatno, sam određuje trajni popust na sve oblike plaćanja za krajnjeg korisnika usluge prodajne mreže Veteranska Kartica Popusta. Prilikom ugovaranja suradnje moguće je izostaviti usluge koje su na akciji ili popustu.

Zadruga se obvezuje putem web stranice www.veteranski-popusti.eu predstaviti Vašu tvrtku na posebnoj web stranici /www.veteranski-popusti.eu/partneri/naziv partnera/ sa podacima dostavljenim od strane Partnera, logo, link na web, kontakt podaci opis usluga i popusta.

Partneri imaju mogućnost ugovaranja dodatnih modela suradnje Premium Partner i Sales Partner.

PREMIUM PARTNER
Partner se obvezuje da Nositelju programa za promociju roba/usluga u okviru mreže članova programa Veteranska kartica popusta “VKP Card”, plati naknadu koja se obračunava primjenom ugovorenog postotka na ostvaren promet između Partnera i članova/ korisnika VKP Card-a u relevantnom periodu. Partner odobrava popust i za korisnike kartice

Zadruga se obvezuje da odmah nakon zaključenja ovog ugovora obavijesti sve svoje članove putem SMS poruke ili drugim kanalom interne komunikacije o uspostavljanju suradnje sa Partnerom
Na svakoj stranici; naziv Premium Partner – mala fotografija ili logo, tekst i link prema internet stranici partnera.Premium partner – Omogućava dodatno promociju partnera putem banera na internet stranici.

Sponzorirana objava na društvenim mrežama u trajanju od 14 dana i pojačana promocija na društvenim mrežama, internet stranici te digitalnom letku na temelju dobivenih materijala od strane partnera.( promidžbenih poruka i članaka, video materijala)

SALES PARTNER
Prodajni Partneri – Prodaja Kartice

Zadruga se obvezuje da odmah nakon zaključenja ovog ugovora obavijesti sve svoje članove putem interne komunikacije o uspostavljanju suradnje sa Partnerom

Na svakoj stranici; naziv Sales Partner – logo i link prema internet stranici partnera sa napomenom da se kod Partnera može uplatiti članarina za VKP Card.

Nositelj programa se obvezuje platiti naknadu na temelju ugovorenog postotka na ostvareni promet za prikupljene članarine odnosno prodane Kartice od strane partnera.
Partner uplaćuje prikupljene članarine na račun nositelja programa umanjen za ugovoreni postotak.

Kontakt:
ZADRUGA FILERGOS
www.veteranski-popusti.eu, email: info@veteranski-popusti.eu, tel: 099/6891 676

Vaše ime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Predmet

Vaša poruka