Naslovnica / Hrvatski branitelji

Hrvatski branitelji

Spread the love

VETERANSKA KARTICA POPUSTA

veteranski-popust

četverogodišnja članarina za VKP Card

samo 100 kn ili mjesečno 2.08 kuna

PRISTUPNICA ZA VKP Card

Što dobivate sa VKP Card-om?

Veteranskom Karticom Popusta kao član kod naših Partnera ostvarujete eksluzivne popuste i druge posebne pogodnosti prilikom svake kupnje na proizvode i usluge koji nisu na akciji.

VKP Card okuplja mrežu Partnera pružatelja usluga trgovačka društava, obrti, zdravstvene ustanove i osobe slobodne profesije koji će pružiti usluge po posebnim pogodnostima našim članovima – korisnicima Kartice. VKP Card nije sredstvo plaćanja i niste vezani nikakvim ugovorom.

Kako postati član VKP Card-a?

Članovi/korisnici – VKP Card-a, mogu postati svi sudionici Domovinskog rata, hrvatski branitelji, pripadnici HV i MUP-a i članovi uže obitelji bračni/životni partneri i djeca sukladno Pravilima programa objavljenim na internet stranici www.veteranski-popusti.eu

Za dobivanje članske iskaznice VKP Card treba ispuniti Pristupnicu i uplatiti članarinu. Nakon zaprimanja Pristupnice i uplate članarine, kartica se šalje na izradu. Izrađene kartice dostavljaju se poštom na kućnu adresu.

Pristupnicu možete ispuniti na internet stranici www.veteranski-popusti.eu, kod naših prodajnih predstavnika i uplatiti članarinu prema kategoriji članstva i odabranom roku valjanosti kartice 1,2,3 ili 4 godine.

Pristupnicu možete zatražiti da Vam se dostavi poštom na kućnu adresu ili putem emaila. Članarinu možete uplatiti putem internet bankarstva, općom uplatnicom. Podaci o računu za uplatu i iznos članarine nalazi se na Pristupnici i internet stranici.

Na temelju članske iskaznice koju šaljemo poštom na kućnu adresu, korisnici Kartice ostvaruju popuste naših Partnera na proizvode i usluge prilikom svake kupnje za sve oblike plaćanja neovisno o broju dolazaka u periodu valjanosti Kartice. Važeće popuste možete provjeriti i kod partnera prije plaćanja usluge.

Konkretan opis popusta ili pogodnosti koje ostvarujete sa VKP Card-om te više informacija o ponudi, trenutnim Partnerima i Veteranskoj Kartici Popusta potražite na internet stranici www.veteranski-popusti.eu.

Kako koristiti Karticu?

Korištenje Kartice je vrlo jednostavno. Sve što trebate je prije plaćanja ili zaključivanja računa na blagajni pokažete svoju karticu i ostvarite dogovoreni popust. Kartica je izdana na ime i nije prenosiva na druge osobe.

Ako imate bilo kakvih pitanja, prijedloga sugestija možete nam se obratiit na info@veteranski-popusti.eu. Pokažite svoju VKP Karticu prilikom svake kupnje kod Partnera projekta i ostvarite popuste na proizvode/usluge.

Koliko puta se može iskoristiti popust kod jednog Partnera?

Popust možete iskoristiti negraničen broj puta dok traje valjanost kartice, sva ograničenja su navedena u opisu partnera na internet stranici a najčešće popust se ne odnosi na proizvode na akciji. Opis popusta i popis partnera uvjek možete provjeriti na www.veteranski-popusti.eu.

Zašto platiti članarinu?

  • ostvarite svakodnevne uštede sa VKP Karticom
  • VKP Card osigurava brz povrat uplaćene članarine kroz uštede
  • samo 100 kn četverogodišnja članarina!!!!
  • valjanost kartice 1, 2, 3 i 4 godina od datuma izdavanja
  • lagana za korištenje i pristaje u novčaniku kao kreditna kartica
  • korištenjem kartice podupireš lokalne tvrtke

Što u slučaju izgubljene Kartice?

U slučaju gubitka kartice obavijestite nas putem kontakt forme ili na email: info@veteranski-popusti.eu ili putem SMS poruke na  099 689 1676. Ponovno izdavanje kartice za izgubljene ili oštećene kartice se naplaćuju po cijeni 50% na iznos godišnje članarine.

Da li možemo predložiti nove članove za popust?

Naravno možete predložiti nove članove. Za svakog novog člana koji ispuni Pristupnicu i uplati članarinu ostvarujete pravo na 5 bodova. Bodovi se skupljaju i prilikom plaćanja sljedeče članarine ista Vam se umanjuje za iznos skupljenih bodova. 1 bod vrijedi 1 kunu.

Da li možemo predložiti partnere za popuste?

Partnere za popust možete predložiti i dostaviti nam kontak podatke na info@veteranski-popusti.eu ili na  099 689 1676. Za svakog novog partnera sa kojim sklopimo ugovor ostvarujete pravo na 10 bodova. Bodovi se skupljaju i prilikom plaćanja sljedeče članarine ista Vam se umanjuje za iznos skupljenih bodova. 1 bod vrijedi 1 kunu.

ČLANARINU OBAVEZNO UPLATITI NA TRANSAKCIJSKI RAČUN

preporuka kopiju uplatnice priložite uz pristupnicu

  • pristupnicu predajte našem prodajnom predstavniku
  • Pristupnicu možete ispuniti i putem online obrasca na stranici veteranski-popusti.eu a članarinu uplatiti putem opće uplatnice, internet bankarstvom ili pouzećem prilikom preuzimanja kartice
  • Pristupnicu skeniranu prosljediti na email: info@veteranski-popusti.eu a članarinu uplatiti putem opće uplatnice, internet bankarstvom ili pouzećem prilikom preuzimanja kartice

PRISTUPNICA VKP Card osnovni član

 Pošalji upit

KONTAKT
Braniteljska socijalno-radna zadruga “FILERGOS” za usluge
www.veteranski-popusti.eu
TEL: 099/6891 676, email: info@veteranski-popusti.eu

VKP Card

donosi stvarni popust za korisnike kartice, podržava tvrtke Partnere i pomaže u povećanju prodaje

Postanite član VKP Card-a!  I  www.veteranski-popusti.eu

PRISTUPNICA VKP Card osnovni član