Naslovnica / Branitelji

Branitelji

VETERANSKA KARTICA POPUSTA – VKP Card

specijalizirana popust kartica za

hrvatske branitelje i članove uže obitelji

 

Popust kartica biti će naslovljena na Vaše ime i prezime, te Vam osigurava popust prilikom svake kupnje kod Partnera programa.

Veteranska Kartica Popusta okuplja mrežu Partnera pružatelja usluga trgovačka društava, obrti, zdravstvene ustanove i osobe slobodne profesije koji će pružiti usluge po posebnim pogodnostima našim članovima – korisnicima Kartice. VKP Card nije sredstvo plaćanja i niste vezani nikakvim ugovorom.

www.veteranski-popusti.eu.

Što dobivate sa VKP Card-om?

Veteranskom Karticom Popusta kao član kod naših Partnera ostvarujete eksluzivne popuste kreirane samo za korisnike kartice ili druge posebne pogodnosti na proizvode i usluge koji nisu na akciji. Popuste ostvarujete prilikom svake kupnje neovisno o broju dolazaka u periodu valjanosti Kartice. Popis partnera sa opisom popusta dostupan je na portalu www.veteranski-popusti.eu.

Tko je uključen u Veteransku Karticu Popusta?

 • American shop -10%
 • Vrutak -10%
 • Ljekarne Pablo -10%
 • Varteks -20%
 • Autocentar Buljubašić -20%
 • Tokić -25%
 • Dijagnostika 2000 -25%
 • Triglav osiguranje – posebna ponuda za članove
 • CleanExpress -20%
 • Auto Hladnjak Centar -40%
  i mnogi drugi popusti i pogodnosti… pogledajte na http://www.veteranski-popusti.eu/partneri/

Kako postati član VKP Card-a?

Članovi/korisnici – VKP Card-a, mogu postati svi sudionici Domovinskog rata, hrvatski branitelji, pripadnici HV i MUP-a i članovi uže obitelji bračni/životni partneri i djeca sukladno Pravilima programa objavljenim na internet stranici www.veteranski-popusti.eu

Za dobivanje VKP Card-a treba ispuniti Pristupnicu i uplatiti članarinu. Nakon zaprimanja Pristupnice i uplate članarine, kartica se šalje na izradu. Izrađene kartice dostavljaju se poštom na kućnu adresu.

Pristupnica

Pristupnicu možete ispuniti na internet stranici www.veteranski-popusti.eu, kod naših prodajnih predstavnika, zatražiti da Vam se dostavi poštom na kućnu adresu ili putem emaila.

POPUNJENU Pristupnicu – PRISTUPNICA osnovni član VKP dostavite na adresu primatelja, skeniranu na email: info@veteranski-popusti.eu ili putem internet stranice. Preporuka priložiti kopiju uplatnice članarine.

Članarina  ( za izdavanje kartice plaća se članarina )

Cijena članarine i rok važenja kartice Osnovni član:

 • Godišnje članarina:  70,00 kn.
 • Dvogodišnja članarina:  80,00 kn.
 • Trogodišnja članarina:  90,00 kn.
 • Četverogodišnja članarina: –   100,00 kn
 • Desetogodišnja članarina: –  150,00 kn
 • Doživotno članstvo: –  200,00 kn

Članarinu možete platiti internet bankarstom, općom uplatnicom i pouzećem. Ukoliko članarinu plaćate putem pouzeća pošaljite samo pristupnicu . Članarinu će te platiti prilikom preuzimanja Kartice. Za plaćanja putem pouzeća plaćaju se i troškovi poštarine.

Podaci o računu za uplatu i iznos članarine nalazi se na Pristupnici i internet stranici.

Kako koristiti Karticu?

Korištenje Kartice je vrlo jednostavno. Sve što trebate je prije plaćanja ili zaključivanja računa na blagajni pokažete svoju karticu i ostvarite dogovoreni popust. Kartica je izdana na ime i nije prenosiva na druge osobe.

Ako imate bilo kakvih pitanja, prijedloga sugestija možete nam se obratiit na info@veteranski-popusti.eu. Pokažite svoju VKP Karticu prilikom svake kupnje kod Partnera projekta i ostvarite popuste na proizvode/usluge.

Koliko puta se može iskoristiti popust kod jednog Partnera?

Popust možete iskoristiti negraničen broj puta dok traje valjanost kartice, sva ograničenja su navedena u opisu partnera na internet stranici a najčešće popust se ne odnosi na proizvode na akciji. Opis popusta i popis partnera uvjek možete provjeriti na www.veteranski-popusti.eu.

Zašto platiti članarinu?

 • ostvarite svakodnevne uštede sa VKP Karticom
 • VKP Card osigurava brz povrat uplaćene članarine kroz uštede
 • samo 100 kn četverogodišnja članarina!!!!
 • valjanost kartice 1, 2, 3 i 4, 10 godina i doživotno članstvo
 • lagana za korištenje i pristaje u novčaniku kao kreditna kartica
 • korištenjem kartice podupireš lokalne tvrtke

Što u slučaju izgubljene Kartice?

U slučaju gubitka kartice obavijestite nas putem kontakt forme ili na email: info@veteranski-popusti.eu ili putem SMS poruke na  099 689 1676. Ponovno izdavanje kartice za izgubljene ili oštećene kartice se naplaćuju po cijeni 50% na iznos godišnje članarine.

Da li možemo predložiti nove članove za popust?

Naravno možete predložiti nove članove. Za svakog novog člana koji ispuni Pristupnicu i uplati članarinu ostvarujete pravo na 10 bodova. Bodovi se skupljaju i prilikom plaćanja sljedeče članarine ista Vam se umanjuje za iznos skupljenih bodova. 1 bod vrijedi 1 kunu.

Da li možemo predložiti partnere za popuste?

Partnere za popust možete predložiti i dostaviti nam kontak podatke na info@veteranski-popusti.eu ili na  099 689 1676. Za svakog novog partnera sa kojim sklopimo ugovor ostvarujete pravo na 20 bodova. Bodovi se skupljaju i prilikom plaćanja sljedeče članarine ista Vam se umanjuje za iznos skupljenih bodova. 1 bod vrijedi 1 kunu.

TVRTKA NOSITELJ PROGRAMA I IZDAVATELJ KARTICE

Braniteljska socijalno-radna zadruga FILERGOS za usluge

VKP Card

donosi stvarni popust za korisnike kartice, podržava tvrtke Partnere i pomaže u povećanju prodaje

www.veteranski-popusti.eu I https://www.facebook.com/veteranskipopusti/

Postanite član VKP Card-a!  I  Vaš VKP Tim


728 x 90