Nedjelja , ožujak 24 2019
Naslovnica / Vijesti / Branitelji – Veteranska Kartica Popusta

Branitelji – Veteranska Kartica Popusta

Hrvatski branitelji – program pogodnosti

Veteranska kartica popusta je specijalizirana kartica popusta program/projekt osmišljen od grupe branitelja za pripadnike i veterane Hrvatske vojske, Policije, Pravosudne policije, hrvatske branitelje i sudionike iz Domovinskog rata, ugovorne pričuvnike OS RH te članove uže obitelji, obitelji smrtno stradalih, nestalih i umrlih hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata te bračni/životni partneri.

SLANJE PRISTUPNICE
ONLINE PUTEM: popuniti i poslati PRISTUPNICU – ONLINE PRISTUPNICA
PUTEM POŠTE: preuzmite i ispunite PRISTUPNICU i pošaljite poštom. Preuzmi Pristupnicu ovdje
PUTEM E-maila: preuzmite i ispunite PRISTUPNICU te pošaljite na e-mail: info@veteranski-popusti.eu. Preuzmi Pristupnicu ovdje

Popusti za korisnike Kartice ostvarujete kod partnera sa kojima smo zaključili ugovor o suradnji, koji članovima/korisnicima Kartice omogućuju ekskluzivne i konkretne popuste na redovne cijene pri kupnji proizvoda/usluga kod partnera prilikom svake kupnje.

Prije kupovine proizvoda i usluge predočite VKP karticu osoblju partnera kako bi ostvarili dogovoreni popust.

Kartica se izdaje na ime i može je koristiti samo vlasnik kartice i nije prenosiva na druge osobe. Osoblje partnera može zatražiti da pokažete dokument sa slikom radi potvrde kako bi utvrdio autentičnost kartice. U slučaju odbijanja partner može odbiti odobravanje popusta.

Popis prodajnih mjesta koji odobravaju popuste za korisnike VKP Kartice nalazi se na internet stranici www.veteranski-popusti.eu. na navedenoj stranici možete naći pored iznosa popusta ili pogodnosti i detaljan opis i linkove na stranice partnera.

Pogledaj opće uvjete članstva na http://www.veteranski-popusti.eu/opci-uvjeti-clanstva

Izdavatelj Kartice

Izdavatelj Veteranske kartice popusta – VKP (u plastificiranom i/ili digalnom obliku) je Braniteljska socijalno-radna zadruga FILERGOS za usluge, sa sjedištem u Zagrebu. Kartica je vlasništvo izdavatelja.

 Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na

email: info@veteranski-popusti.eu

TEL: 099/6891 676

Naruči karticu