Nedjelja , ožujak 24 2019
Naslovnica / Istaknuti sadržaj / Održavanje dioptrijskih naočala

Održavanje dioptrijskih naočala

Kako održavati naočale?

  1. Operite vaše naočale svaki dan s običnom vodom i obrišite ih koristeći posebnu krpicu od mikrofibre i/ili koristite otopine posebno proizvedene za čiščenje naočalnih leća.
  2. Ne koristite obične papirnate maramice za čiščenje naočalnih leća zato jer one sadržavaju celulozna vlakna koje mogu oštetiti površinu leće.
  3. Ne koristite agresivne kemijske otopine kao što je deterdžent, alkohol, aceton ili slično. Sve to može oštetiti leću i zaštitne dorade na leći.
  4. Ne izlažite naočale velikim izvorima topline kao što je fen za kosu i ne ostavljajte naočale u autu za vrijeme visokih ljetnih temperatura.
  5. Uvijek spremite naočale u etui.
  6. Ne stavljajte naočale na tvrde površine s lećama prema dolje. Naočale se uvijek stavljaju tako da su naočalne leće pozicionirane prema gore i ne dodiruju površinu.
  7. Ne držite naočale u torbici bez etui-a.

Više informacija o održavanju dioptrijskih naočala pogledajte na stranicama framepage-a  https://framespage.com/2016/12/13/odrzavati-naocale-da-traju-duze-2/

 

ONLINE MODEL KUPNJE DIOPTRIJSKIH NAOČALA

Za sve članove VKP-a FramesPage nudi 15% popusta na sve dioptrijske naočale. Potrebno je upisati kod VKP15 na stranici prilikom plaćanja i cijeli iznos naočala umanjit će se za 15%.

Popust vrijedi isključivo na kompletne naočale ( dioptrijski okvir i leća) a ne vrijedi samo za dioptrijski okvir, te se isti ne mogu zbrajati sa drugim eventualnim popustima i akcijama.

WEBSHOP: www.framespage.com – prilikom kupnje upisati kod VKP15

Kontakt: info@framespage.com , telefon: 098 9773 153

Foto: framepage – www.framespage.com