Naslovnica / Istaknuti sadržaj / Spinevital – Vaš čuvar kralježnice

Spinevital – Vaš čuvar kralježnice

Odjevni predmet sa sustavom za toplinsku i magnetnu terapiju za žene i muškarce. Dobitnik više nagrada na međunarodnim sajmovima inovacija.

Spinevital

Muška majica i ženska majica za termomagnetsku terapiju

Spinevital potkošulja učinkovito sprječava, ublažava i uklanja bolove u leđima, ramenima i vratu te podiže vitalnost i blagotvorno djeluje na zdravlje. Pomaže umanjiti intenzitet i učestalost migrena, grčeva u nogama, bolova uzrokovanih išijasom, utrnuća prstiju na rukama i nogama, nesanice i raznih drugih problema povezanih sa slabijom cirkulacijom.

Kome je namijenjena potkošulja Spinevital?

Namijenjena je svim osobama starijim od 20 godina koje žele preventivno djelovati na svoje zdravlje, te svima koji imaju problema sa bolovima u kralježnici, vratu, ledima, kukovima, sa glavoboljom, lošijom cirkulacijom, slabijom vitalnošću i općim zdrastvenim stanjem

Bolest kralježnice je veliki problem suvremenog doba. Kralježnica je osnovni potporni organ čovjeka koji bi trebao biti uspravan. Zdravlje naše kralježnice ovisi o našoj genetici, profesiji, načinu života. Rizični faktori su obično genetska predispozicija te nasljedni faktori kao što su pothlađivanje, debljina i nedostatak mišićnog tonusa, brzi rast i naglo povećanje tjelesne mase, prekomjerna i neuravnotežena ishrana s previše kalorija. Jedan od problema je i sindrom nedostatka magnetskog polja koji je uzrokovan sve slabijim zemljinim geomagnetskim poljem.

Ovaj odjevni predmet  s termomagnetskom trakom ima  za cilj djelovanje na zdravlje te zadržavanje kralježnice u zdravom stanju.

Proizvod potkošulja Spinevital je odjevni predmet s termomagnetskom trakom koja objedinjuje termičku i energetsku zaštitu kroz stalno magnetsko polje. Spinevital potkošulja učinkovito sprječava, ublažava i uklanja bolove u leđima, ramenima i vratu te podiže vitalnost i blagotvorno djeluje na zdravlje. Pomaže umanjiti intenzitet i učestalost migrena, grčeva u nogama, bolova uzrokovanih išijasom, utrnuća prstiju na rukama i nogama, nesanice i raznih drugih problema povezanih sa slabijom cirkulacijom.

Uštedite sa veteranskom karticom popusta

Za sve korisnike Veteranske Kartice Popusta – Manakin – proizvođač spinevital majice odobrava:

 25% popusta na spinevital majicu – Vaš čuvar kralježnice

20% popusta dogvital termomagnetsku terapiju za pse.

Popust se odosi samo na redovnu cijenu bez nekog drugog popusta.

Više informacija o spinevital i dogvital pogledajte na www.manakin.hr

Proizvođač sustava Spinevital:

Manakin d.o.o.

Adresa: Radnička cesta 1a., Zagreb.

kontakt email: webshop@manakin.hr

Prodaja: 092 25 03 501

 WEBSHOP: www.manakin.hr

Da bi ste ostvarili popust za korisnike VKP kartice prilikom kupovine preko webshopa poslati kopiju VKP kartice na email webshop@manakin.hr kako bi Vam se odobrio popust.