Nedjelja , ožujak 24 2019
Naslovnica / Partneri | Veteranska Kartica Popusta / ostale usluge / Foto Studio ŠKLJOC | 25% popusta na sve usluge

Foto Studio ŠKLJOC | 25% popusta na sve usluge

Škljoc Studio

Škljoc tim kreativaca osposobljen je za sve fotografske usluge: od snimanja fotografija za dokumente, razvijanja Vaših dragocjenih uspomena, vjenčanja, fotografiranje evenata, studenata, krstitki ili izrade vrhunskih instalacija u obliku Canvas platna.

Odlična usluga u kratkom vremenu uz pristupačnu cijenu.

Dostupnost

Bilo da ste na najudaljenijem otoku ili živite van svih uobičajenih puteva – bez problema možemo doći do vas! Uz današnje napredne tehnologije i IT rješenja, možemo svakom korisniku ponuditi naše usluge bez obzira na fizičku udaljenost.

Uštedite sa Veteranskom karticom popusta

VKP Card 25% Off

veteranska kartica popusta

Foto Studio ŠKLJOC – Zagreb | Spoj tradicije i novih tehnologija | odobrava 25% popusta na sve usluge za korisnike Veteranske kartice popusta.

Za ostvarivanje popusta potrebno je predočiti važeću iskaznicu VKP Card.

Spoj tradicije, novih tehnologija i otovrenog srca. Vaš upit bit će riješen u maximalno kratkom roku uz individualni pristup.

U slučajevima kada Partner ima aktivne druge prodajno promotivne akcije uz koje se odobrava popust, članovi VKP Card-a ostvaruju pravo na onu opciju koja im je cjenovno povoljnija.

Kontakt

Foto Studio Škljoc Zagreb

  • Adresa: Tkalčićeva 5, 10000 Zagreb, Hrvatska

Foto studio u prolazu Tkalčićeve i Radićeve
(Uz caffe bar Palladium)

Usluge

Vjenčanja

Mi volimo fotkati i snimati magične trenutke, a upravo su vjenčanja ona koja ćete najviše pamtiti. Obratite s povjerenjem jer ćemo se pobrinuti da jedinstveni trenuci postanu najljepša uspomena koju ćete u digitalnom obliku uvijek probuditi.

Video snimanja

Snimamo profesionalne materijale vrhunskom opremom.  Presnimavamo sate i sate vaših uspomena s VHS-ova na DVD i pazimo da lijepi trenuci vašeg života ostanu trajno pohranjeni.

Izrada fotografija

Izrađujemo fotografije u svim formatima. Fotografiramo za sve vrste dokumenata. Izrađujemo fotografije iz vaših dia-pozitiva bez obzira jesu li u roli ili u ramicama.

Foto pokloni

Tiskamo vaše omiljene fotografije na šalice za kavu, majicu, sat, pregaču ili podlogu za miš. Foto pokloni su uvijek idealni pokloni, a u ovom slučaju vašoj mašti nema kraja jer tiskamo što god poželite. Nudimo i veliki broj motiva, brzu izradu i povoljne cijene.

Canvas platna

Fotografija na platnu jedinstven je oblik tiska na slikarskom platnu i pričvršćena na drveni okvir u kojemu vaša fotografi ja postaje pravo malo umjetničko djelo. Sada svoje uspomene možete staviti na zid i osvježiti svoj prostor! Canvas platna su predivan poklon za dragu osobu ili poslovne partnere.

Za više informacija posjetite http://www.skljoc.hr/ ili nam se javite na 01 4873 746

Celsius Joomla Template