Četvrtak , ožujak 21 2019

Medin san d.o.o.

O Partneru

Osnovna djelatnost društva je uska specijalizacija prodaje pčelarskog pribora renomiranih proizvođača uz besplatno savjetovanje, posebno pčelara početnika u odabiru sve potrebne pčelarske opreme.
Osnivač društva Medin san d.o.o. je Emiljano Dimač, koji je na taj način u Medin san d.o.o. prenio dugogodišnje iskustvo u nabavi i prodaji pčelarske opreme i sve svoje iskustvo pčelarenja i zdravog i aktivnog odnosa sa prirodom.
Medin san d.o.o. zapošljavanjem djelatnika koji su i osobno pčelari, uzgajivači matica i koji svakog trenutka mogu dati kvalitetan i stručan savjet u vezi bavljenja pčelarstvom i odabira pčelarskog pribora.

Uštedite sa Veteranskom karticom popusta

VKP Card do 10% Off

veteranska kartica popusta

Medin san d.o.o. – Zagreb | specijalizirana prodaja pčelarskog pribora uz besplatno savjetovanje | odobrava za korisnike Veteranske kartice popusta:

– 5% popusta za gotovinsko plaćanje na sav asortiman osim proizvoda na akciji navedenih na www.medinsan.hr za kupnju iznad 500,00 kn
-10% popusta za gotovinsko plaćanje na sav asortiman osim proizvoda na akciji navedenih na www.medinsan.hr za kupnju iznad 3.000,00 kn

 
Za ostvarivanje popusta potrebno je predočiti važeću iskaznicu VKP Card.

U slučajevima kada Partner ima aktivne druge prodajno promotivne akcije uz koje se odobrava popust, članovi VKP Card-a ostvaruju pravo na onu opciju koja im je cjenovno povoljnija.

Kontakt

MEDIN SAN d.o.o.
prodavaonica STROJARSKA CESTA 2

Emilijano Dimač, direktor
Tel: 098/820 132

Ivana Dimač, mag.oec., izvršna direktorica
Tel: 098/1790 703

Prodavaonica:
Robert Gebert
Tomislav Majić
Tel/Fax:01/611 05 65
Email: ponuda.medinsan@gmail.com

Radno vrijeme:
PONEDJELJAK-PETAK: 8-16
SUBOTA: 8-12