Nedjelja , ožujak 24 2019
Naslovnica / Vijesti / Javni natječaj za prijam u kadetsku službu

Javni natječaj za prijam u kadetsku službu

Status kadeta/kadetkinja

I

U akademskoj godini 2018./2019. u status kadeta/kadetkinja bit će primljeno do 110 kandidata/kinja  upisanih na prvu godinu sveučilišnih preddiplomskih studija na:

SVEUČILIŠTU U ZAGREBU

  • Preddiplomski sveučilišni studij Vojnog inženjerstva – do 70 kandidata/kinja
  • Preddiplomski sveučilišni studij Vojnog vođenja i upravljanja – do 40 kandidata/kinja

Rok za podnošenje prijava je 11. svibnja 2018.

Kandidati/kinje se prijavljuju u propisanom roku elektronski Središnjem prijavnom uredu za upis na sveučilišni studij i pismeno na adresu: Ministarstvo obrane, Središnjica za upravljanje osobljem, Zagreb, Ilica 256b.

II

U akademskoj godini 2018./2019. u status kadeta/kadetkinja bit će primljeno do 20 kandidata/kinja,  upisanih na prvu godinu sveučilišnog preddiplomskog i diplomskog studija (3+2 god.) na:

I.  SVEUČILIŠTU U ZAGREBU – FAKULTET PROMETNIH ZNANOSTI

  •  preddiplomski i diplomski sveučilišni studij Aeronautika – vojni pilot – do 20 kadeta

Rok za podnošenje prijava

Rok za podnošenje prijava je 16. travnja 2018.

Kandidati/kinje se prijavljuju u propisanom roku elektronski Središnjem prijavnom uredu za upis na sveučilišni studij i pismeno na adresu: Ministarstvo obrane, Središnjica za upravljanje osobljem, Zagreb, Ilica 256b

Nakon završenog preddiplomskog i diplomskog studija kadeti/kinje bit će primljeni u djelatnu vojnu službu te imaju mogućnost stalnog stručnog usavršavanja, stimulativni sustav profesionalnog razvoja i mogućnost sudjelovanja u domaćim i međunarodnim aktivnostima.

Informacije u vezi s natječajem nalaze se na internetskoj stranici Ministarstva obrane www.morh.hr, a dodatne obavijesti kandidati/kinje mogu dobiti na telefon 01/3784-812 i 01/3784-814 te u područnim odjelima i odsjecima za poslove obrane.

Cijeli tekst javnih natječaja na stranicama MORH-a: https://www.morh.hr/hr/karijera-u-morh-u/natjecaji-i-oglasi.html