loading

Pogodnosti

AHC Auto Hladnjak Centar

O partneru

AHC Auto Hladnjak Centar

Višegodišnjim radom i iskustvom, specijalizirali smo se za auto hladnjake, te smo se razvili kao uvoznik i distributer auto hladnjaka za sve vrste osobnih vozila .

U autoservisu obavljaju se i svi mehaničarski radovi: izmjena ulja i filtera, izmjena remenja i španera, diskova i disk pločica, amortizera, spojke, mjenjača… i svi drugi automehaničarski radovi.

Auto Hladnjak Centar se neprekidno brine da se Vi osjećate sigurno u Vašem automobilu i da uvijek stignete na vrijeme. Zato Vam nudimo prvoklasnu uslugu ugradnje svih auto hladnjaka i promjenu antifriza za sve marke vozila.

Ugradnjom hladnjaka u našem servisu dobivate garanciju 2 godine.

Uštedite sa Veteranskom karticom popusta

Proizvodi i usluge

Sa zaliha nudimo Vam visoko kvalitetne proizvode za više od 8.000 modela vozila.

Našom dostavom u Zagrebu dostavljamo naručenu robu u roku od sat vremena, a ugovorima sa kurirskim službama – po bilo kojem vremenu – dostavljamo od Osijeka do Dubrovnika, i dovoljno je samo telefonirati da sve dođe na svoje mjesto.

Naše centralno veleprodajno skladiše i maloprodajna trgovina uvijek Vas mogu  iznenaditi – ili impresivnom ponudom, ili niskim cijenama ili kvalitetom usluge. S koje god strane okrenuli, sve je tako jednostavno – i zato za prijatelja vašeg automobila jednostavno izaberite AUTO HLADNJAK CENTAR.

Kontakt podaci partnera

Info

Telefon: +385 (0) 1 20 63 600
Fax:       +385 (0) 1 20 63 800
E-mail: info@ahc.hr
Web: http://www.ahc.hr/

Maloprodaja

Adresa: Dugoselska 102, 10360 Sesvetski Kraljevec
Telefon: +385 (0)1  20 63 600
Fax:      +385 (0)1  20 63 800
E-mail:  maloprodaja@ahc.hr

Lokacija

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pročitajte pravila privatnosti na ovoj web stranici. Više informacija