loading

VKP KARTICA

O kartici

O kartici

Popust kartica biti će naslovljena na Vaše ime i prezime, te Vam osigurava popust prilikom kupnje kod Partnera programa.

Kome je namjenjana kartica?

Veteranska kartica popusta nemjenjena je hrvatskim braniteljima, aktivnim i umirovljenim pripadnicima hrvatske vojske, policije, pravosudne policije i članovima uže obitelji bračni/životni partneri.

Tko je uključen u Veteransku Karticu Popusta?

 

Dentalni implantološko protetski centar Hurčak do 50%

American shop -10%
Ljekarne Pablo -10%
Autocentar Buljubašić do -20%
Tokić autodijelovi uz Tokić karticu vjernosti -25% pogledaj način ostvarivanja popusta

Vrutak trgovina prehranom svaki ponedjeljak -10%

Dijagnostika 2000 do -25%
Triglav osiguranje – posebna ponuda za članove
CleanExpress -20%
Auto Hladnjak Centar do -40%
i mnogi drugi popusti i pogodnosti… pogledajte na https://www.veteranski-popusti.eu/partneri-i-pogodnosti

Kako koristiti Karticu?

Kartica se upotrebljava na prodajnim mjestima partnera programa, ne obvezuje na kupnju, nije sredstvo plaćanja već služi kao sredstvo identifikacije za ostvarenje prava na pogodnosti programa. Ugovorene uvjete i popuste provjerite na našoj stranici www,veteranski-popusti.eu.

Sve što trebate je prije plaćanja ili zaključivanja računa na blagajni pokazati svoju karticu i ostvarite dogovoreni popust. Kartica je izdana na ime i nije prenosiva na druge osobe.

Ako imate bilo kakvih pitanja, prijedloga sugestija možete nam se obratiit na info@veteranski-popusti.eu. Pokažite svoju VKP Karticu prilikom  kupnje kod Partnera projekta i ostvarite popuste na proizvode/usluge.

Koliko puta se može iskoristiti popust kod jednog Partnera?

Popust možete iskoristiti neograničen broj puta dok traje valjanost kartice, sva ograničenja su navedena u opisu partnera na internet stranici a najčešće popust se ne odnosi na proizvode na akciji. Opis popusta i popis partnera uvijek možete provjeriti na www.veteranski-popusti.eu.

Moram li platiti članarinu da dobijem Karticu?

Za izdavanje kartice plaća se članarina. članarinu uplatite prema odabranom modelu odnosno roku valjanosti kartice, godišnja kartica, četverogodišnja kartica i doživotna kartica.

Rok isporuke Kartice

VKP Card će u roku 20 dana po primitku Pristupnice, kopije dokumenta iz kojeg je vidljiv status člana i evidentiranju uplate članarine na bankovni račun braniteljske ZADRUGE FILERGOS dostaviti karticu. Karticu šaljemo poštom na Vašu kućnu adresu.

Što u slučaju izgubljene Kartice?

U slučaju gubitka kartice obavijestite nas putem kontakt forme ili na email: info@veteranski-popusti.eu ili putem SMS poruke na  099 689 1676.

Na zahtjev Korisnika izdat će se nova Kartica uz naknadu troškova od 30,00 kn.

Da li možemo predložiti nove članove za popust?

Naravno možete predložiti nove članove.

Da li možemo predložiti partnere za popuste?

Partnere za popust možete predložiti i dostaviti nam kontakt podatke na info@veteranski-popusti.eu ili na  098 704 410.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pročitajte pravila privatnosti na ovoj web stranici. Više informacija