loading

Partnerstvo

Premium Partner

Premium Partner

Partner se obvezuje da Nositelju programa za promociju roba/usluga u okviru mreže članova programa Veteranska kartica popusta “VKP Card”, plati naknadu koja se obračunava primjenom ugovorenog postotka na ostvaren promet između Partnera i članova/ korisnika VKP Card-a u relevantnom periodu. Partner odobrava popust i za korisnike kartice krajnje kupce proizvoda ili/i usluga.

Besplatno oglašavanje

Premium partner – Omogućava  dodatno promociju partnera na portalu www.veteranski-popusti.eu i putem:

  • Predstaviti Vašu tvrtku na posebnoj web stranici /www.veteranski-popusti.eu sa podacima dostavljenim od strane Partnera, logo, link na web, kontakt podaci opis proizvoda/usluga i popusta za korisnike kartice.
  • Da odmah nakon zaključenja ovog ugovora obavijesti sve svoje članove putem interne komunikacije i društvenih mreža o uspostavljanju suradnje sa Partnerom.
  • Jedan rotirajući logo dimenzije slike su 230px × 115px sa linkom na naslovnoj stranici dostavljen i izrađen od strane Partnera.
  • Objava do 20 članka dostavljenih od strane partnera tijekom godine (najviše 2 kartice teksta do 3 fotografije i link na internet stranicu po želji partnera unutar članka). Članci se mogu objavljivat mjesečno ili u serijama.  Objavljeni članci se dijele na društvenim mrežama.
  • Unos tvrtke u 3 kategorije.
  • Sponzorirana objava na društvenim mrežama u trajanju od 14 dana.
  • Unos foto referenci dostavljenih od strane Partnera ( do 20 fotografija).
  • brendirana naljepnica za vrata
  • 10 besplatnih Veteranskih kartica popusta koje Partner može podijeliti svojim kupcima koji zadovoljavaju uvjete za članstvo i ispune Pristupnicu

Loyalty program

Naša strategija popusta omogućuje svim Partnerima koji imaju vlastiti loyalty program da u svoj program uključe korisnike Veteranske kartice popusta kreirajući pogodnosti prema svojoj prodajnoj strategiji kao što je  odobravanje dodatnog popusta, dodatnih bodova na potrošeni iznos, učlanjenje ili neki drugi oblik pogodnosti koji primjenjuje Partner kroz vlastiti Loyalty program.

Kupon za popust ili kod za webshop

Partner ima mogućnost umjesto stalnog popusta kreirati kupon za popust ili kod za webshop koji će donosiocu kupona ili upisivanjem koda osigurati popust prilikom kupovine kod Partnera. Dostavljene kupone mi će mo putem e-maila ili na zahtjev člana poštom dostaviti našim članovima.

Pošaljite ponudu i registrirajte se putem kontakt obrasca.

Login podaci

Podaci o partneru

Upotrebom ovog obrasca prihvaćate pravila privatnosti na ovoj web stranici.

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pročitajte pravila privatnosti na ovoj web stranici. Više informacija