loading

Pogodnosti

Ekonomat domena WebShop

O partneru

Ekonomat domena WebShop

EKONOMAT DOMENA svojom širokom ponudom koja broji više od 14.000 artikala uredskog i školskog materijala, nastoji zadovoljiti potrebe velikog broja kupaca kao pouzdan partner kako poslovnim korisnicima tako i fizičkim osobama, te uspostaviti sa kupcima trajni odnos na polju opskrbe potrošnim materijalom.

 EKONOMAT DOMENA je u mogućnosti ponuditi gotovo sav uredski i školski materijal koji Vam može zatrebati u uredu ali i kod kuće.

Kupnjom od EKONOMAT DOMENE štedite novac a i svoje dragocjeno vrijeme, jer je samo nekoliko klikova dovoljno da željeni artikli stignu na vašu adresu.

Naručenu robu dostavljamo na vaše adrese u svim mjestima u Republici Hrvatskoj.

Uštedite sa Veteranskom karticom popusta

Proizvodi i usluge

U ponudi EKONOMAT DOMENA ima školski pribor (od najsitnijeg do torbi), ekskluzivni pisaći pribor (nalivpera, kemijske i roleri), te promo proizvode (rokovnici, kalendari, planeri i brojni drugi artikli) kao i sav uredski material fotokopirni papiri (u svim formatima i bojama), toneri i tinte za printere (za sve modele uređaja), registratori i fascikli (u velikom broju modela, boja i dimenzija),

Više informacija o ponudi pronađite na: https://ekonomat.hr/

Kontakt podaci partnera

 JAVITE NAM SE EKONOMAT DOMENA d.o.o.

Tijardovićeva 38, 10000 Zagreb
E-mail: info@ekonomat.hr

Lokacija

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pročitajte pravila privatnosti na ovoj web stranici. Više informacija