loading

Pogodnosti

Foto Studio Škljoc

O partneru

Foto Studio Škljoc

Škljoc tim kreativaca osposobljen je za sve fotografske usluge: od snimanja fotografija za dokumente, razvijanja Vaših dragocjenih uspomena, vjenčanja, fotografiranje evenata, studenata, krstitki ili izrade vrhunskih instalacija u obliku Canvas platna.

Odlična usluga u kratkom vremenu uz pristupačnu cijenu.

Dostupnost

Bilo da ste na najudaljenijem otoku ili živite van svih uobičajenih puteva – bez problema možemo doći do vas! Uz današnje napredne tehnologije i IT rješenja, možemo svakom korisniku ponuditi naše usluge bez obzira na fizičku udaljenost.

Uštedite sa Veteranskom karticom popusta

Proizvodi i usluge

Vjenčanja

Mi volimo fotkati i snimati magične trenutke, a upravo su vjenčanja ona koja ćete najviše pamtiti. Obratite s povjerenjem jer ćemo se pobrinuti da jedinstveni trenuci postanu najljepša uspomena koju ćete u digitalnom obliku uvijek probuditi.
 

Video snimanja

Snimamo profesionalne materijale vrhunskom opremom.  Presnimavamo sate i sate vaših uspomena s VHS-ova na DVD i pazimo da lijepi trenuci vašeg života ostanu trajno pohranjeni.

Izrada fotografija

Izrađujemo fotografije u svim formatima. Fotografiramo za sve vrste dokumenata. Izrađujemo fotografije iz vaših dia-pozitiva bez obzira jesu li u roli ili u ramicama.


Foto pokloni

Tiskamo vaše omiljene fotografije na šalice za kavu, majicu, sat, pregaču ili podlogu za miš. Foto pokloni su uvijek idealni pokloni, a u ovom slučaju vašoj mašti nema kraja jer tiskamo što god poželite. Nudimo i veliki broj motiva, brzu izradu i povoljne cijene.

Canvas platna

Fotografija na platnu jedinstven je oblik tiska na slikarskom platnu i pričvršćena na drveni okvir u kojemu vaša fotografi ja postaje pravo malo umjetničko djelo. Sada svoje uspomene možete staviti na zid i osvježiti svoj prostor! Canvas platna su predivan poklon za dragu osobu ili poslovne partnere.

Kontakt podaci partnera

Foto Studio Škljoc Zagreb

Adresa: Tkalčićeva 5, 10000 Zagreb, Hrvatska

Foto studio u prolazu Tkalčićeve i Radićeve (Uz caffe bar Palladium)

Tel: 01 4873 746
Mob: 091 66 19 501
E-mail : studio@skljoc.hr
Web: http://www.skljoc.hr
Radno vrijeme
Pon.- Pet.: 8 do 20 sati
Subota: 8 do 14 sati

Lokacija

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pročitajte pravila privatnosti na ovoj web stranici. Više informacija