loading

Pogodnosti

Ljekarne Pablo

O partneru

Ljekarne Pablo

Ljekarne Pablo osnovao je Jadran galenski laboratorij 1999. godine kao Ustanovu za ljekarničku djelatnost

Pablo ljekarne prepoznatljivi su lanac kojeg čine 34 ljekarne smještene diljem Hrvatske. Nastojimo biti tamo gdje ste vi – tamo gdje smo najpotrebniji!

Danas u Pablo ljekarnama možete pronaći širok spektar proizvoda i usluga: izdajemo lijekove na recept uz stručno savjetovanje o primjeni, interakcijama i mogućim nuspojavama, izdajemo ortopedska pomagala na doznake, naručujemo uvozne lijekove, nudimo široku ponudu vitaminsko-mineralnih, biljnih, homeopatskih i pripravaka na bazi meda, kozmetike i dermokozmetike, dječje kozmetike, široku paletu proizvoda za njegu kose i vlasišta, proizvode za sve vrste leća, proizvode za oralnu higijenu, medicinska pomagala za kućnu uporabu (tlakomjeri, inhalatori, aparati za mjerenje šećera u krvi i dr.), medicinsku odjeću, ortopedsku obuću, proizvode iz dječjeg programa kao i razne proizvode za njegu.

Razvijajući se u korak s vremenom i brinući o zdravlju svojih kupaca, specijalizirali smo se i za brojne jedinstvene zdravstvene usluge poput izrade ortopedskih uložaka po mjeri za djecu i odrasle (otisak u pjeni) ili Genos DNA testove.

Uštedite sa Veteranskom karticom popusta

Proizvodi i usluge

Imate li pitanje ili trebate savjet? Naši će vam iskusni stručnjaci rado biti od pomoći.

Kontakt podaci partnera

Ljekarna Pablo

Tel: +3851 365 7097
tel: +3851 365 7098
Adresa: Šarengradska 4a, Zagreb

E-mail: info@ljekarna-pablo.hr

Web: http://ljekarna-pablo.hr/

Lokacija

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pročitajte pravila privatnosti na ovoj web stranici. Više informacija