loading

Pogodnosti

Manakin - Spinevital potkošulja

O partneru

Manakin - Spinevital potkošulja

Spinevital potkošulja učinkovito sprječava, ublažava i uklanja bolove u leđima, ramenima i vratu te podiže vitalnost i blagotvorno djeluje na zdravlje. Pomaže umanjiti intenzitet i učestalost migrena, grčeva u nogama, bolova uzrokovanih išijasom, utrnuća prstiju na rukama i nogama, nesanice i raznih drugih problema povezanih sa slabijom cirkulacijom.

Kome je namijenjena potkošulja Spinevital?

Namijenjena je svim osobama starijim od 20 godina koje žele preventivno djelovati na svoje zdravlje, te svima koji imaju problema sa bolovima u kralježnici, vratu, ledima, kukovima, sa glavoboljom, lošijom cirkulacijom, slabijom vitalnošću i općim zdrastvenim stanjem.

Spinevital – Vaš čuvar kralježnice – odjevni predmet sa sustavom za toplinskui magnetnu terapiju za žene i muškarce. Dobitnik više nagrada na međunarodnim sajmovima inovacija

Dogvital – termomagnetska terapija za pse je proizvod kojem je cilj povećati kvalitetu zdravlja pasa te usporiti proces starenja. Uz brojne dobrobiti za cijeli organizam Dogvital pruža netoksičan i prirodan načina liječenja, što je iznimno bitno posebice kod starijih psa.

Odjevni predmet s termomagnetskom trakom doprinosi tome da se psi bolje osjećaju, da budu u energetskoj ravnoteži! Preventivno djeluje te umanjuje intenzitet i učestalost bolova u kralježnici, bolova u nogama, utrnuća i raznih drugih problema povezanih sa slabijom cirkulacijom, poboljšava tetivne i energetske strukture koje sežu od pseće glave i vode sve do psećih nogu putem energetske stabilizacije.

Uštedite sa Veteranskom karticom popusta

Proizvodi i usluge

Proizvođač sustava Spinevital: Manakin d.o.o. iz Omiša

Bolest kralježnice je veliki problem suvremenog doba. Kralježnica je osnovni potporni organ čovjeka koji bi trebao biti uspravan. Zdravlje naše kralježnice ovisi o našoj genetici, profesiji, načinu života. Rizični faktori su obično genetska predispozicija te nasljedni faktori kao što su pothlađivanje, debljina i nedostatak mišićnog tonusa, brzi rast i naglo povećanje tjelesne mase, prekomjerna i neuravnotežena ishrana s previše kalorija. Jedan od problema je i sindrom nedostatka magnetskog polja koji je uzrokovan sve slabijim zemljinim geomagnetskim poljem.

Ovaj odjevni predmet  s termomagnetskom trakom ima  za cilj djelovanje na zdravlje te zadržavanje kralježnice u zdravom stanju.

Proizvod potkošulja Spinevital je odjevni predmet s termomagnetskom trakom koja objedinjuje termičku i energetsku zaštitu kroz stalno magnetsko polje. Spinevital potkošulja učinkovito sprječava, ublažava i uklanja bolove u leđima, ramenima i vratu te podiže vitalnost i blagotvorno djeluje na zdravlje. Pomaže umanjiti intenzitet i učestalost migrena, grčeva u nogama, bolova uzrokovanih išijasom, utrnuća prstiju na rukama i nogama, nesanice i raznih drugih problema povezanih sa slabijom cirkulacijom.

Dovoljno je obući odjevni predmet s termomagnetskom trakom i terapija počinje. Namijenjena je svim osobama starijim od 20 godina koje žele preventivno djelovati na svoje zdravlje, te svima koji imaju problema sa bolovima u kralježnici, vratu, leđima, kukovima, sa glavoboljom, lošijom cirkulacijom, slabijom vitalnošću i općim zdravstvenim stanjem.

Odjevni predmet s termomagnetskomtrakom     

*psi – sve pasmine

Dogvital je proizvod kojem je cilj povećati kvalitetu zdravlja pasa te usporiti proces starenja. Uz brojne dobrobiti za cijeli organizam Dogvital pruža netoksičan i prirodan načina liječenja, što je iznimno bitno posebice kod starijih psa.

Odjevni predmet s termomagnetskom trakom doprinosi tome da se psi bolje osjećaju, da budu u energetskoj ravnoteži! Preventivno djeluje te umanjuje intenzitet i učestalost bolova u kralježnici, bolova u nogama, utrnuća i raznih drugih problema povezanih sa slabijom cirkulacijom, poboljšava tetivne i energetske strukture koje sežu od pseće glave i vode sve do psećih nogu putem energetske stabilizacije.

Poboljšava lučenje “hormona sreće“ – endorfina, smanjuje psihološke probleme – fobije, strahove, depresije, povećava razinu serotonina, podiže prag tolerancije, vitalnost psa i pruža djelomičnu zaštitu od elektronskog smoga. Poboljšava cirkulaciju i rad unutarnjih organa te u zacjeljenju rana i ozljeda.

Pomaže uslijed bolova u nogama, kod pothlađivanja, utrnuća, pri očuvanju gustoće minerala u kostima. Poboljšava kvalitetu sna te smanjuju utjecaje nedostatka zemljinog prirodnog magnetskog polja.

Kralježnica je osnovni potporni organ. Zdravlje kralježnice ovisi o genetici, pasmini, načinu prehrane tj. kako je oblikovana i deformirana i na kraju o starosti psa.

Adresa: Radnička cesta 1a., Zagreb.

Kontakt podaci partnera

Manakin d.o.o.

email: webshop@manakin.hr

Prodaja: 092 25 03 501

 WEBSHOP: www.manakin.hr

Da bi ste ostvarili popust za korisnike VKP kartice prilikom kupovine preko webshopa poslati kopiju VKP kartice na email webshop@manakin.hr kako bi Vam se odobrio popust.

Lokacija

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pročitajte pravila privatnosti na ovoj web stranici. Više informacija