loading

Pogodnosti

Miami Energy

O partneru

Miami Energy

Miami napravljen u Europskoj Uniji po švicarskoj recepturi, Miami garantira fantastičan okus i nestanak umora.

Miami konzumirajte samog, sa ledom ili bez, iz limenke ili u kristalnoj čaši. Kombinirajte ga sa drugim pićima. Svaka kombinacija biti će fantastičnog okusa nadopunjena specifičnom aromom koju daje Miami.

Alkoholna pića – Votka, Whisky, Bourbon, rum, jagermaister, Pelin, Brandy, Stock, kombinacije su beskonačne.

Ako želite ostati na vrhu Vaših sposobnosti Miami se izvrsno kombinira I sa bezalkoholnim pićima – Coca Cola, Sprite, Juice, Icetea, Bitter lemon, Cranberry

Uštedite sa Veteranskom karticom popusta

Proizvodi i usluge

Miami Energy drink

Kofein

Jedan od glavnih učinaka kofeina u ljudskom tijelu je da djeluje stimulirajuće na kognitivne funkcije. Kofein pridonosi poboljšanju koncentracije i povećava budnost.

Kofein koji nam je danas lako dostupan u mnogim prirodnim izvorima (čaj, kakao, kava i dr.) u ljudskom tijelu djeluje stimulativno, te pridonosi poboljšanju koncentracije i budnosti.
Sa ciljem da Vam bude još dostupniji, kofein je jedan od sastojaka MIAMI ENERGY DRINK-a.

Taurin

Taurin podupire neurološki razvoj te pomaže u regulaciji razine vode i minerala u krvi. Taurin ima antioksidativna svojstva i čini se da ubrzava detoksikaciju od štetnih tvari.

Taurin poznat kao aminokiselina koja kao takva pruža neurološke potpore razvoju i pomaže u reguliranju vode i minerala u krvi, a ima i antioksidna svojstva, te ubrzava dektoksizaciju od štetnih tvari.

B vitamini

B vitamini igraju ključnu ulogu u mozgu i doprinose normalnom funkcioniranju živčanog sustava; trebamo ih pri povećanom fizičkom i mentalnom naporu, za kožu, kosu i nokte, dobro pamćenje, pravilan rad probavnog sustava, kao i za zaštitu srca i krvnih žila.

B vitamini imaju ključnu ulogu u doprinosu normalne funkcije živčanog sustava.
Pri bilo kakvim povećanim naporima, bilo da se radi o fizičkim ili mentalnim naporima preporuča se uzimanje B vitamnina koji pomažu kod razgradnje ugljikohidrata i bjelančevina te doprinose normalnoj funkciji metabolizama koji nam pruža energiju.
Svaki organizam potrebuje unos B vitamina, stoga smo mi kroz MIAMI ENERGY DRINK omogućili lakši i brži unos ovih bitnih vitamina u Vaš organizam koji pomaže kod održavanja normalnih i tjelesnih funkcija Vašega organizma.

Šećeri

Vaše tijelo treba šećer za snagu i energiju. Šećeri su jednostavni ugljikohidrati koji se nalaze u mnogim namirnicama, od voća i voćnih sokova do drugih napitaka, uključujući i energetske.

Svima poznati šećer je ugljikohidrat, osnovna hraljiva tvar koju u svako tjelo treba unositi svakodnevno.
Šećer se nalazi u mnogim namirnicama od voća i voćnim sokovima kao i u našem energetskom napitku unosom kojeg ćete zadovoljiti potrebe svog organizma.
Količina šećera u našem napitku je usporediva sa količinom soka od naranče ili jabuke.

Kontakt podaci partnera

Miami Energy d.o.o

T: 01 4666 798
F: 01 4666 798
M: 099 22 22 346
 E-mail: rade.bilic@miami-energy.com
 Web: www.miami-energy.com
F: https://www.facebook.com/miamienergydrink

Lokacija

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pročitajte pravila privatnosti na ovoj web stranici. Više informacija