loading

Pogodnosti

Polikarbonati

O partneru

Polikarbonati

POLIKARBONATI  – tvrtka za uvoz, distribuciju i ugradnju polikarbonatnih ploča.

Sve o ponudi i proizvodima (Polikarbonatne ploče) za nadstrešnice, zimske vrtove, plastenike, fasade ili pregradivanje ureda ili neku drugu namjenu pogledajte na webstranici društva www.polikarbonati.hr.

Tvrtka Polikarbonati posluje od 1998. godine. Jedini je zastupnik Lexan proizvoda za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu. U svom prodajnom programu drži sve vrste Lexan ploča i dodatne opreme potrebne za montažu kao što su završni profili, spojni profili, protuprašne trake, vijci, gume.

Po potrebi sa našim ugovorenim tvrtkama vršimo i montažu ploča, te izradu podkonstrukcije. S obzirom na specijaliziranost prodaje samo ovog programa u našim prostorijama možete od djelatnika dobiti i sve stručne savjete za ugradnju, kao i prijedloge kako riješiti problem.

Sve ploče koje se prodaju u našoj tvrtki su obostrano UV zaštićene. Dodatna garancija kvalitete Lexana je i to što firma GE PLASTIC sama proizvodi i granulat iz kojeg izrađuje Lexan ploče.

Uštedite sa Veteranskom karticom popusta

Proizvodi i usluge

POLIKARBONATI – tvrtka za uvoz, distribuciju i ugradnju polikarbonatnih ploča. Sjedište naše tvrtke, kao i skladište je u centru Zagreba, sa vlastitim parkiralištem i mogućnošću dolaska na utovar bilo koje vrste teretnog vozila. Adresa našeg poslovnog centra je: Donje Svetice 40, Zagreb

Kontakt podaci partnera

POLIKARBONATI – skladište i prodaja

adresa: Donje Svetice 40, Zagreb
tel/fax: 01 2317 238;
GSM 091 2071 501
e-mail: lexan@polikarbonati.hr
e-mail: polikarbonati@inet.hr
web: http://www.polikarbonati.hr/

Lokacija

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pročitajte pravila privatnosti na ovoj web stranici. Više informacija