loading

Pogodnosti

Dom za starije i nemoćne osobe Sanatorij Ćorluka

O partneru

Dom za starije i nemoćne osobe Sanatorij Ćorluka

Dom za starije osobe se nalazi u zapadnom dijelu Grada, u prirodnom okruženju podno Parka prirode Medvednica, dobro prometno povezan javnim prijevozom s centrom Grada.
Visokog je europskog standarda te konkurira među najelitnijima iste svrhe.
Sam objekt je koncipiran i sagrađen na temeljima najnovijih gerontoloških i gerijatrijskih spoznaja koje uključuju kompletan fizički, psihološki i socijalni tretman.
Kapacitet smještaja našeg doma za starije osobe je stotinjak kreveta, a za korisnike skrbi stručno i educirano osoblje (liječnici, medicinske sestre i tehničari, fizioterapeuti, radni terapeuti, njegovateljice te socijalna radnica).

Uštedite sa Veteranskom karticom popusta

Proizvodi i usluge

Dom za starije i nemoćne osobe Sanatorij Ćorluka je ustanova socijalne skrbi koja u okviru socijalne usluge smještaja privremeno ili trajno zbrinjava pokretne, teško pokretne i nepokretne osobe kojima je potrebna pomoć druge osobe u podmirenju osnovnih životnih potreba.

Kontakt podaci partnera

Dom za starije i nemoćne osobe Sanatorij Ćorluka

Aadresa: Orešje 5b, 10 090 Zagreb

tel: 01 3473 740

fax: 01 3470 376

mob: 099/4851 478

email: info@sanatorij.com

web: http://sanatorij.com/

Lokacija

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pročitajte pravila privatnosti na ovoj web stranici. Više informacija