loading

Pogodnosti

Terrapromo proizvodi za zdravlje

O partneru

Terrapromo proizvodi za zdravlje

Terrapromo d.o.o. je tvrtka iz Osijeka koja se bavi proizvodnjom, promocijom i plasmanom proizvoda za zdravlje na prirodnoj bazi kao što su dodaci prehrani, ortoze i steznici te razne kreme i balzame za bolove i njegu tijela.

Tvrtka je kreirala svoju proizvodnu liniju proizvoda Oxygen Optimal sa terapeutskim učinkom na bazi revolucionarnog vlakna Celliant koji klinički dokazano popravlja cirkulaciju, povećava volumen kisika u krvi i potkožnim tkivima do 29% i regulira tjelesnu temperaturu.

Terrapromo internet stranica http://terrapromo.eu/

Uštedite sa Veteranskom karticom popusta

Proizvodi i usluge

Terrapromo d.o.o. je tvrtka iz Osijeka koja se bavi proizvodnjom, promocijom i plasmanom proizvoda za zdravlje na prirodnoj bazi. Kreirali smo svoju proizvodnu liniju proizvoda Oxygen Optimal sa terapeutskim učinkom na bazi revolucionarnog vlakna Celliant koji klinički dokazano popravlja cirkulaciju, povećava volumen kisika u krvi i potkožnim tkivima do 29% i regulira tjelesnu temperaturu. Rezultat toga je da se ubrzava oporavak od ozljeda i operacija, kao i proces zarastanja ranica, usporava se razvoj dijabetičkog stopala, no isto tako pomaže i kod smanjivanja boli. U Oxygen Optimal liniju spadaju: navlake za madrace koje osim primarnog terapeutskog učinka Cellianta, zbog povećanog volumena kisika i bolje prokrvljenosti smanjuje se mogućnost stvaranja dekubitalnih ranica, anatomskog jastuka sa navlakom od Cellianta i srebra te 3D mreže koja jastuku daje prozračnost, čarape od pamuka ili merino vune sa 100% vlaknom Cellianta koje su namijenjene dijabetičarima, reumatičarima i osobama koje pate od loše periferne cirkulacije, kao i terapijske papuče Oxygen Optimal koje u tabanici imaju umetnutu terapiju Celliantom, pamučnim rukavicama sa Celliantom koje za osobe koje pate od artritisa, reume, dermatitisa ili psorijaze na šakama; pojasom za leđa i kukove s punjenjem od 100% Cellianta koji kroz već jako kratko vrijeme olakšava bolove i pruža lakšu pokretljivost bez potrebe za uzimanjem analgetika, terapijskim/antidekubitalnim jastučićem za invalidska kolica, vratnim jastučićem sa terapijom od Cellianta i dr. Osim Oxygen Optimal linije tu su i dodaci prehrani u tekućem obliku, obzirom na superiornost tekućine u odnosu na tablete i prah. Koji podliježu najvišim standardima kvalitete.

Oxygen optimal proizvodi su usklađeni s Direktivom za medicinske proizvode MDD 93/42/EEZ, Oeko-TexStandardom, te Zakonom o medicinskim proizvodima (NN 76/13).

S ponosom možemo reći da su proizvodi Oxygen Optimal jedinstveni po kvaliteti u ovom dijelu Europe, što dokazuju i deseci tisuća naših zadovoljnih korisnika diljem Hrvatske i šire.

Sve proizvode tvrke terapromo pogledajte na internet stranici http://terrapromo.eu/

Video

Kontakt podaci partnera

Terrapromo d.o.o. – Osijek

Adresa: J.J. Strossmayera 168, 31000 Osijek

Kontaktirajte nas:

tel: +385 (31) 350 330 
Mob 1: 091 3355018  
Mob2: 098 9690271 
E-mail 1: info@terrapromo.eu
Web: http://terrapromo.eu/
Facebook: https://www.facebook.com/Terrapromo-102819013124356/
Terrapromo video: https://www.youtube.com/channel/UCiPWPX7faeKp5uPcnoXNrQg 

Lokacija

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pročitajte pravila privatnosti na ovoj web stranici. Više informacija