loading

Pogodnosti

Vrtni centar Flora

O partneru

Vrtni centar Flora

Imate li mali balkonski vrt ili veliki voćnjak, povrtnjak ili vinograd – Florina je ponuda prilagođena svima, a u ponudi se ističe veliki izbor sobnog i vanjskog bilja, sjemenja, lukovica, teglica i vaza, brojnih dekoracija i zanimljivih prijedloga za ljepši interijer i eksterijer!

Flora je veliki centar za cijelu obitelj. Povesti svoje klince i klinceze u vrtni centar možda zvuči čudno, no Flora nije običan vrtni centar, već mjesto na kojem svatko može pronaći ono što ga uveseljava! U ponudi su brojne igračke i kreativan dječji asortiman koji će zabaviti i oduševiti najmlađe.
Također, ne zaboravite na svoje ljubimce! U kompleksu centra nalazi se i ZOO City Outlet u kojem možete pronaći sve što treba Vašem kućnom ljubimcu.

Jedan od najvećih vrtnih centara u našoj regiji samo je nekoliko minuta udaljen od Vas! Vrtni centar Flora nalazi se na frekventnoj i lako dostupnoj lokaciji na Slavonskoj aveniji (Žitnjak), a za sve naše posjetitelje osigurali smo besplatan parking.

Uštedite sa Veteranskom karticom popusta

Proizvodi i usluge

Vftni centar Flora zagreb je veliki centar za cijelu obitelj. Florina je ponuda prilagođena svima, a u ponudi se ističe veliki izbor sobnog i vanjskog bilja, sjemenja, lukovica, teglica i vaza, brojnih dekoracija i zanimljivih prijedloga za ljepši interijer i eksterijer! Vrtni centar Flora prostrano je mjesto novih ideja, na kojem možete pronaći sve što Vam je potrebno za uzgoj i zaštitu bilja, uz stručne savjete iskusnog tima.

Kontakt podaci partnera

Flora – Vrtni centar

Adresa: Slavonska avenija 26/1, Zagreb, Croatia
Nazovi 01 7987 725
F: https://www.facebook.com/VrtnicentarFlora/

Lokacija

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pročitajte pravila privatnosti na ovoj web stranici. Više informacija