loading

Novosti

Kako održavati naočale da traju duže

Kako održavati naočale da traju duže
text07. travnja 2021.

Naočalne leće su napravljenje od plastičnog materijala i kao takve su osjetljive prvenstveno na ogrebotine.

Da bi se leće zaštitile od ogrebotina i da bi se povećala transparentnost leće na leću se stavljaju zaštitni slojevi. Kombinacija tog dvoje (plastičnog materijala i zaštitnih slojeva) čini vašu leću delikatnom te ju trebate čuvati i paziti da vaše naočale traju duže i budu lijepe kao i prvog dana :-)

Evo kratke, nadamo se dovoljno informativne upute, kako održavati vaše naočale:

  • Operite vaše naočale svaki dan s običnom vodom i obrišite ih koristeći posebnu krpicu od mikrofibre i/ili koristite otopine posebno proizvedene za čiščenje naočalnih leća.
  • Ne koristite obične papirnate maramice za čiščenje naočalnih leća zato jer one sadržavaju celulozna vlakna koje mogu oštetiti površinu leće.
  • Ne koristite agresivne kemijske otopine kao što je deterdžent, alkohol, aceton ili slično. Sve to može oštetiti leću i zaštitne dorade na leći.
  • Ne izlažite naočale velikim izvorima topline kao što je fen za kosu i ne ostavljajte naočale u autu za vrijeme visokih ljetnih temperatura.
  • Uvijek spremite naočale u etui.
  • Ne stavljajte naočale na tvrde površine s lećama prema dolje. Naočale se uvijek stavljaju tako da su naočalne leće pozicionirane prema gore i ne dodiruju površinu.
  • Ne držite naočale u torbici bez etui-a

Izvor: Frames Page

Popust za članove VKP Card-a

Za sve članove VKP-a FramesPage nudi 15% popusta na sve dioptrijske naočale. Potrebno je upisati kod VKP15 na stranici prilikom plaćanja i cijeli iznos naočala umanjit će se za 15%.

Popust vrijedi isključivo na kompletne naočale ( dioptrijski okvir i leća) a ne vrijedi samo za dioptrijski okvir, te se isti ne mogu zbrajati sa drugim eventualnim popustima i akcijama.

WEBSHOP: https://framespage.com – prilikom kupnje upisati kod VKP15

Novosti

Povezane novosti

All on 4 zahvat uz uspavljivanje
text05. veljače 2021.

All on 4 zahvat uz uspavljivanje

Uspavljivanje, All on 4 u općoj anesteziji, anestezija, sedacija, analgo-sedacija, rajski plin, popravak zubi u općoj anesteziji………… Ukoliko ste upisali neki od pojmova u...

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pročitajte pravila privatnosti na ovoj web stranici. Više informacija