loading

Novosti

Kako održavati naočale da traju duže

Kako održavati naočale da traju duže
text07. travnja 2021.

Naočalne leće su napravljenje od plastičnog materijala i kao takve su osjetljive prvenstveno na ogrebotine.

Da bi se leće zaštitile od ogrebotina i da bi se povećala transparentnost leće na leću se stavljaju zaštitni slojevi. Kombinacija tog dvoje (plastičnog materijala i zaštitnih slojeva) čini vašu leću delikatnom te ju trebate čuvati i paziti da vaše naočale traju duže i budu lijepe kao i prvog dana :-)

Evo kratke, nadamo se dovoljno informativne upute, kako održavati vaše naočale:

  • Operite vaše naočale svaki dan s običnom vodom i obrišite ih koristeći posebnu krpicu od mikrofibre i/ili koristite otopine posebno proizvedene za čiščenje naočalnih leća.
  • Ne koristite obične papirnate maramice za čiščenje naočalnih leća zato jer one sadržavaju celulozna vlakna koje mogu oštetiti površinu leće.
  • Ne koristite agresivne kemijske otopine kao što je deterdžent, alkohol, aceton ili slično. Sve to može oštetiti leću i zaštitne dorade na leći.
  • Ne izlažite naočale velikim izvorima topline kao što je fen za kosu i ne ostavljajte naočale u autu za vrijeme visokih ljetnih temperatura.
  • Uvijek spremite naočale u etui.
  • Ne stavljajte naočale na tvrde površine s lećama prema dolje. Naočale se uvijek stavljaju tako da su naočalne leće pozicionirane prema gore i ne dodiruju površinu.
  • Ne držite naočale u torbici bez etui-a

Izvor: Frames Page

Popust za članove VKP Card-a

Za sve članove VKP-a FramesPage nudi 15% popusta na sve dioptrijske naočale. Potrebno je upisati kod VKP15 na stranici prilikom plaćanja i cijeli iznos naočala umanjit će se za 15%.

Popust vrijedi isključivo na kompletne naočale ( dioptrijski okvir i leća) a ne vrijedi samo za dioptrijski okvir, te se isti ne mogu zbrajati sa drugim eventualnim popustima i akcijama.

WEBSHOP: https://framespage.com – prilikom kupnje upisati kod VKP15

Novosti

Povezane novosti

DB Expert - maloprodajni dućan sa web shop-om
text16. siječnja 2023.

DB Expert - maloprodajni dućan sa web shop-om

P: Gdje se nalazi tvrtka DB EXPERT? O: Tvrtka DB EXPERT posluje na lokaciji DONJI KRALJEVEC, Kolodvorska 52, međimurska županija, Hrvatska. Na ovoj lokaciji posluje...
Novi Wiha speedE 2 – VDE e-odvijač
text13. siječnja 2023.

Novi Wiha speedE 2 – VDE e-odvijač

Potpuna sloboda odabira Otvoreni sistem sa punjivom standardnom baterijom (tip 18 500). Štiti vaše zdravlje Preporučen od strane Njemačkih doktora i terapeuta iz Njemačke...

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pročitajte pravila privatnosti na ovoj web stranici. Više informacija