loading

Novosti

Riješite se zubne proteze zauvijek!

Riješite se zubne proteze zauvijek!
text26. kolovoza 2019.

U prošlosti su mobilne zubne proteze bile jedino rješenje za potpuno bezube pacijente. U današnje vrijeme napretkom tehnologije iz područja dentalne medicine drastično se povećala kvaliteta života kroz kvalitetna fiksna rješenja za pacijente koji nemaju uopće zube ili imaju nekoliko njih u lošem stanju. Često klasične zubne proteze žuljaju te ih pacijenti izbjegavaju nositi. Kod pacijenata sa zubnim protezama dolazi do manjka samopouzdanja, narušena im je kvaliteta života, nemaju slobodu smijanja, a na važnim okupljanjima ne uživaju u hrani zbog straha od ispadanja.
Ponovno uživanje u raznovrsnim specijalitetima, savršena estetika, funkcionalnost i vraćeno samopouzdanje moguće je jednim zahvatom.  
 
All on 4  i All on 6  predstavljaju terapijske postupke kompletne  oralne rehabilitacije u najkraćem vremenskom periodu i najbrže i najjednostavnije rješenje za pacijente koji žele odmah vratiti izgubljene zube. Radi se o ugradnji  4 ili 6 implantata na koje se postavlja fiksni most. Cijeli postupak traje svega nekoliko sati, a uz pravilno održavanje pacijent ima zube doživotno.   
 
Ove najbrže, bezbolne i učinkovite suvremene metode su drastično povećale kvalitetu života pacijentima bez zubi. Pacijent ima fiksne zube prirodnog izgleda u svega nekoliko sati a znatno niže cijene od ostalih fiksnih radova. Zato se za ovu metodu odlučuje sve više pacijenata.  
 
 All on 4 ili All on 6  ima prednosti u odnosu na druge terapijske postupke kod pacijenata s  malo raspoložive  kosti što je posljedica dugotrajne bezubosti ili kod dugogodišnjeg nošenja proteze. Zbog  drugačijeg postupka ugradnje implantata kod All on 4  ili All on 6 metode nije potrebna nadogradnja kosti pa se samim time skraćuje postupak, bol i nelagoda. Odmah nakon ugradnje implantata pacijent  dobiva privremeni protetski rad te može normalno funkcionirati u svakodnevnom životu, jesti i smijati se. Nakon procesa oseointegracije implantata otprilike nakon 6 mjeseci  pacijent odlazi kući s konačnim fiksnim protetskim radom.   Održavanje oralne higijene je puno jednostavnije, kao i kod pacijenata koji imaju svoje zube te  nema više mučenja kao s mobilnim protezama.
Naručite se na besplatan pregled i konzultacije u Dentalno implantološko protetskom centru Hurčak i iskoristite brojne pogodnosti i popuste uz predočenje VPK kartice!
 
                                                                                     

MSc of Oral implantology , Hurčak Ivan dr. med. dent.

Novosti

Povezane novosti

Fizikalna terapija
text22. studenog 2020.

Fizikalna terapija

Fizikalna terapija Fizikalna terapija je grana medicine koja se bavi prevencijom, dijagnostikom, liječenjem i rehabilitacijom osoba s oštećenjima ili onesposobljenima....

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pročitajte pravila privatnosti na ovoj web stranici. Više informacija