loading

Novosti

Riješite se zubne proteze zauvijek!

Riješite se zubne proteze zauvijek!
text26. kolovoza 2019.

U prošlosti su mobilne zubne proteze bile jedino rješenje za potpuno bezube pacijente. U današnje vrijeme napretkom tehnologije iz područja dentalne medicine drastično se povećala kvaliteta života kroz kvalitetna fiksna rješenja za pacijente koji nemaju uopće zube ili imaju nekoliko njih u lošem stanju. Često klasične zubne proteze žuljaju te ih pacijenti izbjegavaju nositi. Kod pacijenata sa zubnim protezama dolazi do manjka samopouzdanja, narušena im je kvaliteta života, nemaju slobodu smijanja, a na važnim okupljanjima ne uživaju u hrani zbog straha od ispadanja.
Ponovno uživanje u raznovrsnim specijalitetima, savršena estetika, funkcionalnost i vraćeno samopouzdanje moguće je jednim zahvatom.  
 
All on 4  i All on 6  predstavljaju terapijske postupke kompletne  oralne rehabilitacije u najkraćem vremenskom periodu i najbrže i najjednostavnije rješenje za pacijente koji žele odmah vratiti izgubljene zube. Radi se o ugradnji  4 ili 6 implantata na koje se postavlja fiksni most. Cijeli postupak traje svega nekoliko sati, a uz pravilno održavanje pacijent ima zube doživotno.   
 
Ove najbrže, bezbolne i učinkovite suvremene metode su drastično povećale kvalitetu života pacijentima bez zubi. Pacijent ima fiksne zube prirodnog izgleda u svega nekoliko sati a znatno niže cijene od ostalih fiksnih radova. Zato se za ovu metodu odlučuje sve više pacijenata.  
 
 All on 4 ili All on 6  ima prednosti u odnosu na druge terapijske postupke kod pacijenata s  malo raspoložive  kosti što je posljedica dugotrajne bezubosti ili kod dugogodišnjeg nošenja proteze. Zbog  drugačijeg postupka ugradnje implantata kod All on 4  ili All on 6 metode nije potrebna nadogradnja kosti pa se samim time skraćuje postupak, bol i nelagoda. Odmah nakon ugradnje implantata pacijent  dobiva privremeni protetski rad te može normalno funkcionirati u svakodnevnom životu, jesti i smijati se. Nakon procesa oseointegracije implantata otprilike nakon 6 mjeseci  pacijent odlazi kući s konačnim fiksnim protetskim radom.   Održavanje oralne higijene je puno jednostavnije, kao i kod pacijenata koji imaju svoje zube te  nema više mučenja kao s mobilnim protezama.
Naručite se na besplatan pregled i konzultacije u Dentalno implantološko protetskom centru Hurčak i iskoristite brojne pogodnosti i popuste uz predočenje VPK kartice!
 
                                                                                     

MSc of Oral implantology , Hurčak Ivan dr. med. dent.

Novosti

Povezane novosti

All on 4 zahvat uz uspavljivanje
text05. veljače 2021.

All on 4 zahvat uz uspavljivanje

Uspavljivanje, All on 4 u općoj anesteziji, anestezija, sedacija, analgo-sedacija, rajski plin, popravak zubi u općoj anesteziji………… Ukoliko ste upisali neki od pojmova u...
Dijagnostički ultrazvuk
text27. siječnja 2021.

Dijagnostički ultrazvuk

Dijagnostički ultrazvuk Temeljni postupak pri postavljanju dijagnoze nekog stanja je inicijalni klinički pregled koji se sastoji od uzimanja anamneze, objektivnog pregleda s...
Pretilost
text27. prosinca 2020.

Pretilost

Ljudski rod se tijekom povijesti znatno češće suočavao s razdobljima gladi, nego obilja. Naš organizam je napravljen na način da se nastoji zaštititi od gubitka tjelesne mase te...

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pročitajte pravila privatnosti na ovoj web stranici. Više informacija