loading

Novosti

Izmjena Javnog poziva za dodjelu potpora za samozapošljavanje

Izmjena Javnog poziva za dodjelu potpora za samozapošljavanje
text28. prosinca 2020.

Ministarstvo hrvatskih branitelja 28. prosinca 2020. godine donijelo je Izmjenu Javnog poziva za dodjelu potpora za samozapošljavanje u sklopu EU projekta „Samozapošljavanje hrvatskih branitelja, djece smrtno stradalih ili nestalih hrvatskih branitelja, djece dragovoljaca iz Domovinskog rata i djece hrvatskih ratnih vojnih invalida iz Domovinskog rata“, a koji je objavljen 7. siječnja 2020. godine.

Cjeloviti tekst Izmjene Javnoga poziva dostupan je na mrežnoj stranici Ministarstva hrvatskih branitelja, u dijelu Aktualni javni pozivi na linku https://branitelji.gov.hr/o-ministarstvu-15/javne-rasprave/javni-pozivi/aktualni-javni-pozivi/919.

Za sva dodatna pitanja i informacije možete se obratiti na broj telefona 01/2308-891 ili putem elektroničke pošte na adresu euprojekti@branitelji.hr.

Novosti

Povezane novosti

Javni poziv za potporu radu zadruga
text13. rujna 2019.

Javni poziv za potporu radu zadruga

Javni poziv za dodjelu potpora radu zadruga hrvatskih branitelja u 2019. godini otvoren je od 10. rujna do 9. listopada 2019. godine. U cilju provedbe Programa...

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies). Pročitajte pravila privatnosti na ovoj web stranici. Više informacija